Maisteri elintarviketeknologiassa
University of Algarve
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Faro, Portugali
Kieli (kielet
Portugalin kieli, Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 2 000 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
* kotimaiset opiskelijat: 1100 € / vuosi; kansainväliset opiskelijat: 2000 € / vuosi
Johdanto
Tervetuloa UALG virtuaalimessuille!
Sosiaalisen etäisyyden asettama haaste tekee uteliaana mahdollista, että olemme kaikki lähempänä.
Kuka tahansa mistä tahansa, mistä tahansa paikasta maassa tai muualla maailmassa, on mahdollisuus käydä UALG virtuaalimessuilla ja oppia tarjouksiamme lukuvuodelle 2020/2021.
Mikä sinua odottaa?
Kahden viikon ajan osallistujat voivat käydä vuorovaikutteisessa paviljongissa, jossa kaikkien korkeakoulujen ja korkeakoulujen osastot ovat saatavilla materiaalien kanssa julkistaakseen koulutustarjouksia kuulemista ja lataamista varten. Jokainen osasto tarjoaa myös live-keskustelun, jossa osallistujat voivat kysyä kysymyksiä. Virtuaalimessut avaavat myös tilaa videoneuvottelun välityksellä kurssien esittelyistunnoille. Viikko 15.-19. Kesäkuuta on omistettu TeSP-kursseille, kandidaatin tutkinnon suorittaneille ja integroituneille maisterille, kun taas viikko 22.-26. Kesäkuuta on omistettu jatko-opintoille ja maisterille. Tule tutkimaan, tutkimaan, kyseenalaistamaan, tuntemaan ja valitse University of Algarve !
Yleiskatsaus
Ruokateknologian maisteriohjelman tavoitteena on antaa yleinen käsitys ruoan ominaisuuksista ja tuotannosta sekä tietoa turvallisen ja terveellisen ruoan tuotantoon liittyvästä tekniikasta, joka antaa vastaanottajalle paitsi analysoida ja hallita myös suunnitella, innovoida ja kehittää elintarvikkeiden tuotantojärjestelmiä ja elintarvikkeita.
Elintarviketeknologian maisterin suorittaneet voivat integroida tutkimus- ja kehitystoimintaa harjoittavat laitokset / laitokset, ruokayhtiön tekninen henkilökunta tai työskennellä elintarviketeollisuuden keskijohdon / ylimmän johdon tasolla. Hankitut taidot antavat heille mahdollisuuden harjoittaa toimintaa, joka liittyy esimerkiksi elintarvikkeiden ja (alkoholijuomien) käsittelyyn ja analysointiin, uusien elintarvikkeiden ja prosessien tutkimukseen ja kehittämiseen, elintarvikkeiden turvallisuuteen ja laatuun, elintarvikkeen ympäristövaikutusten arviointiin ja lieventämiseen teollisuus, elintarvikkeiden jäljitettävyys ja aitous.
Kurssin rakenne
Opetussuunnitelma | ETCS | Koodi |
Elintarvikkeiden hallinta, laatu ja turvallisuus | 5 | 15071049 |
Enzymology | 5 | 15071050 |
Lämpö- ja syntyvät prosessit | 5 | 15071051 |
Tietoanalyysi ja kokeellinen suunnittelu | 5 | 15071052 |
Alkoholijuomien valmistustekniikka ja analyysi | 5 | 15071053 |
Vaihtoehto I Näytä 2 opetusohjelmayksikköä, jotka sisältyvät yllä olevaan vaihtoehtoon | 5 | 15079000 |
Opetussuunnitelma | ETCS | Koodi |
Teollinen mikrobiologia | 5 | 15071007 |
seminaari | 5 | 15071009 |
Eläinperäisten tuotteiden tekniikka | 5 | 15071054 |
Kasviperäisten tuotteiden tekniikka | 5 | 15071055 |
Vesitekniikat | 5 | 15071056 |
Vaihtoehto II Näytä 1 opetusohjelmayksikkö (t), jotka sisältyvät yllä olevaan vaihtoehtoon | 5 | 15079001 |
Opetussuunnitelma | ETCS | Koodi |
raportti | 15 | 15071014 |
Väitös / projekti / Sijoituksen Näytä 3 opetusohjelmayksikköä, jotka sisältyvät yllä olevaan vaihtoehtoon | 60 | 15079004 |
Pääsyvaatimukset
Avointen työpaikkojen lukumäärä: 20
Opiskelijoiden vähimmäismäärä: 8
Käyttöehdot:
- Elintarviketekniikan, elintarviketieteiden, biologian, kemian, agronomian, biotekniikan, biolääketieteen tai vastaavan tutkinnon suorittaneet tutkinnot, jotka on saatu Bolognan prosessin periaatteiden mukaisesti.
- Ulkomaisen akateemisen tutkinnon haltijat: - määrätty ensimmäisessä opiskelujaksossa, jonka allekirjoittajavaltio on järjestänyt Bolognan prosessin periaatteiden mukaisesti; - assosioituneiden organisaatioyksiköiden tiedeneuvostot, teknis-tieteelliset neuvostot tai tiedekomitea ovat tunnustaneet tutkinnon tavoitteiden täyttäväksi.
- Asianmukaisesti perustelluissa tapauksissa akateemisen, tieteellisen tai ammatillisen ansioluettelon haltijat, joiden on tunnustettava kyky suorittaa tämä tutkimussykli tiedeneuvostojen, teknis-tieteellisten neuvostojen tai siihen liittyvien organisaatioyksiköiden tiedekomitean toimesta.
Ehdokkaan valintaperusteet:
- Akateeminen pätevyys (tutkinnon tutkinto ja kesto) [Enintään 5 pistettä].
- Koulutus (lopullinen sijoitus) [Enintään 5 pistettä].
- Opetussuunnitelmien arviointi (ammatillinen ja tieteellinen kokemus) [Enintään 5 pistettä].
Tasa-arvon vaaditaan haastattelun toteuttaminen.
Vaadittava dokumentaatio
- Asianmukaisesti täytetty hakulomake.
- Todistukset akateemisesta pätevyydestä.
- Ansioluettelo.
- Kopio henkilöllisyystodistuksesta (Citizen Card tai vastaava).
- Suosituskirje (valinnainen).
Uramahdollisuudet
Elintarviketeknologian maisterin suorittaneet voivat integroida tutkimus- ja kehitystoimintaa harjoittavat laitokset / laitokset, ruokayhtiön tekninen henkilökunta tai työskennellä elintarviketeollisuuden keskijohdon / ylimmän johdon tasolla. Hankitut taidot antavat heille mahdollisuuden harjoittaa toimintaa, joka liittyy esimerkiksi elintarvikkeiden ja (alkoholijuomien) käsittelyyn ja analysointiin, uusien elintarvikkeiden ja prosessien tutkimukseen ja kehittämiseen, elintarvikkeiden turvallisuuteen ja laatuun, elintarvikkeen ympäristövaikutusten arviointiin ja lieventämiseen teollisuus, elintarvikkeiden jäljitettävyys ja aitous.