Maisteri elintarviketieteessä ja ravitsemuksessa
Jissen Women's University
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Hino, Japani
Kieli (kielet
Pyydä tietoja
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Pyydä tietoja
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Apr 2024
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Terveys ja ruoka ovat tärkeitä aiheita, ja niistä huolehditaan eniten ihmisten terveellistä elämää varten, mutta nämä aiheet muuttuvat ajan myötä. Japanilaisten ruokavalio on rikastunut ja Japanilla on nyt yksi maailman korkeimmista elinajanodoteista. Aterioista on kuitenkin tullut helpompia, ja tämä on tuonut mukanaan selkeästi lisää erilaisia ruokavalioon liittyviä ongelmia, kuten ravinteiden saannin epätasapainoa, tiettyjen ravintoaineiden liiallista kulutusta ja elintarviketurvallisuutta. Näiden ongelmien ratkaisemiseksi tarvitaan ihmisiä, joilla on laaja -alainen asiantuntemus ja kyky.
Food Science & Nutrition -ohjelmassa pyrimme kasvattamaan lahjakkaita opiskelijoita, jotka hankkivat viimeisimmän, korkeatasoisen erikoisosaamisen ravitsemus- ja elintarviketieteen aloilla, ja syventävät tietämystään tekemällä oman tutkimuksensa, jotta he voivat tehdä edistää yhteiskuntaa toimimalla asiantuntijoina ja neuvomalla ihmisiä terveyden ylläpitämisestä terveellisellä syömisellä.
Ruoka ja terveys ovat aiheita, joita meidän pitäisi opiskella koko elämämme ajan. Viime aikoina on kasvanut niiden ihmisten määrä, jotka ovat jo olleet aktiivisia yhteiskunnassa ja palanneet yliopistoon syventääkseen tietojaan ja taitojaan. Valmistuttuaan jatko -opinnoistaan he ovat aktiivisesti mukana yhteiskunnassa tutkijoina, asiantuntijoina tai opettajina. Mitä jos tulisit osaksi tätä ikäihmisten piiriä?