Maisteri elintarviketurvallisuudessa ja laadunhallinnassa
University Of Debrecen
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* per lukuvuosi
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Akateeminen kurinalaisuus: maatalouden tiede
Tutkinto: Master of Science (MSc)
Pätevyys: Elintarviketurvallisuus- ja laatuinsinööri
Kesto: 4 lukukautta
Saadut luotot: Maisterin tutkinto edellyttää 120 opintopisteen (ETC) suorittamista.
Ohjelman tavoite: Elintarviketurvallisuuden ja laadun MSc on suunniteltu kehittämään perustutkintoa ja parantamaan sen soveltamista ja tutkimusta. Elintarviketeollisuuden ala on laaja ja ohjelma heijastaa tätä monimuotoisuutta painottaen raaka-aineen laatua, jalostusteknologiaa, laadun analysointia ja laadunvarmistusta.
Kielivaatimukset: Englanti kielitaito (TOEFL 547 / IELTS 6.0 / suullinen tentti)
Pääsyvaatimukset: kandidaatin tutkinto elintarviketeollisuudessa, kemian tekniikassa, biologiassa, agronomiassa.
Luento: 49% käytäntö: 51%
Tärkeimmät aiheet ovat tyypillisesti (tämä luettelo on ohjeellinen ja voi muuttua): Mittaus- ja kokeilusuunnittelu, elintarvikkeiden odotukset, kuluttajansuoja, erottelutekniikka, elintarvikkeiden teknologian laatu ja turvallisuus (HACCP käytännössä), elintarvikemarkkinointi, elintarvikkeiden markkinoinnin perusteet Mikrobiologia, hoito ja viestintä, Spektroskooppiset menetelmät, ravitsemustieteet, olennainen molekyylisolubiologia, elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden mikrobiologiset näkökohdat, laadunvalvonta, laadunhallinta, elintarviketuotannon sääntely, laatu ja turvallisuus, elintarvikkeiden toksikologia, yhdistetyt analyysimenetelmät, laatujärjestelmät ja tarkastus elintarvikeketjussa, jäljitettävyys elintarvikeketjussa, elintarviketeollisuus ja taloustiede, elintarviketeollisuuden radiologia, nopeat ja analyyttiset menetelmät, elintarvikkeiden laatu ja turvallisuusriskianalyysi, reologia elintarviketestauksessa, opinnäytetyöharjoittelu, käytäntö: Opiskelijat suorita 4 viikon kenttäkäytäntö. Uranäkymät: Jatko-opiskelijat voivat edetä tohtorintutkintoon tai löytää työtä elintarvike- ja ravitsemustieteellisessä tutkimuksessa, luennointi-, konsultointi- tai muissa tieteenalojen aloilla.
Maksut: Hakemusmaksu 150 USD, sisäänpääsymaksu 350 USD
Opintomaksu: 7500 USD / vuosi