Maisteri mustan Britannian historiassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä MA stimuloi uutta tietoa ja ymmärrystä mustien brittiläisten alaopinnoitetuista ja usein syrjäytyneistä kokemuksista.

Miksi opiskella MA: n brittiläistä historiaa Goldsmithsissä?

  • Suurin osa mustan historian tutkimuksista koskee Yhdysvaltain kansalaisoikeuksia. Ohjelman keskittyminen mustan Britannian kokemukseen on tärkeä askel keskustelun muuttamisessa ja opetussuunnitelman monipuolistamisessa.
  • Opit erilaisia historiallisia ajanjaksoja, ideoita ja hahmoja, mukaan lukien mustat Tudorit; entisten orjien tilit; abolitionismi; mustat viktoriaanit ja Victoriana; uskonnolliset kokemukset; musta osallistuminen ensimmäisen ja toisen maailmansodan aikana sekä Afrikan ja Länsi-Intian maahanmuutto Iso-Britanniaan.
  • Opit tärkeitä teorioita ja menetelmiä rodun / etnisen tutkimuksen aloilta ja postkolonialistisesta teoriasta kolonialismin, orjuuden ja Karibian historian rinnalla ja kuinka nämä liittyvät brittien mustaan kokemukseen. Ohjelmassa kiinnitetään myös tarkkaan huomiota valtakysymyksiin ja kysytään esimerkiksi, kuinka rodun ja seksuaalisen suuntautumisen kautta historian ja ympäri maailmaa on usein toisiinsa liitetty toisiinsa sortoa.
  • Sijaintimme Etelä-Lontoossa on meille erittäin tärkeä. Voit olla tekemisissä rikkaan paikallishistorian kanssa kultaseppien ympärillä Deptfordin telakoilta Lewishamin taistelun ja Mustan kansan toimintapäivien paikkoihin.
  • Tulet olemaan osa rikasta akateemista perintöä - olemme tutkineet mustan kokemuksen ja rodun tutkimuksen alalla vuosikymmenien ajan. Goldsmiths tarjoaa MA Black British Writing -ohjelman ja MA Race, Media and Social Justice -kurssin, josta opiskelijat voivat valita ottamaan moduulin osana opinto-ohjelmaansa. Olemme koti myös Karibian ja diasporan tutkimuskeskukselle, joka on aktiivisesti mukana paikallisessa yhteisössä. Se on yksi harvoista Karibian johtamista tutkimuskeskuksista yliopistoympäristössä.

Mitä opiskelet

Tutki seuraavia keskeisiä moduuleja:

Moduulin nimi Laajuus
Tutkimukset ja keskustelut mustan Britannian historiassa 30 op
Tutkimustaidot 30 op
Väitöskirja 60 op

Opiskelet myös kahta valinnaista moduulia.

Optio-moduulit tarjoavat valikoiman alueellisia, käsitteellisiä ja metodologisia paikkoja, joista tutkia ja tutkia Ison-Britannian mustaa historiaa varhaisesta nykyajasta nykypäivään. Valinnat voivat kohdistua ajalliseen tai maantieteelliseen keskusteluun, temaattiseen tai metodologiseen painotukseen tai tutkia viimeaikaista ja merkittävää tieteellistä työtä Ison-Britannian mustan historian alalla.

Keskustellessasi molempien osastojen ohjelmaläpitsijöiden kanssa, voit ottaa yhden vaihtoehdon ulkopuolelle, jota tarjoaa MA Black British History -ohjelma. Tämä voi sisältää minkä tahansa muun History MA -moduulin tai moduulit muista osastoista Lontoon yliopistossa.

Moduulin nimi Laajuus
Britannian valtakunta Emprus Windrush - mustat britit uudistuksen aikakaudella 30 op
Mustat abbolitistit vapauden aikakaudella: Zantista Zongiin ja sen jälkeen 30 op
Lontoon rotu: yhteiskunta ja kulttuuri postkolonialistisessa kaupungissa 30 op
Trumperit, sukeltajat ja Blackamoors: Mustat Tudorit 30 op

Keskipisteet

Ohjelmasta on mahdollista poistua varhaisessa vaiheessa jatkotutkinolla tai jatkotodistuksella, jos erityiset oppimistulokset on saavutettu. Näistä vaihtoehdoista voidaan keskustella kurssin järjestäjän kanssa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Opiskelijoilla on yleensä oltava historian tai toisen soveltuvan aiheen tai vähintään toisen yleisen luokan ensimmäisen asteen tai sen on odotettavissa saavuttavan, tai heidän on oltava pätevä aikaisemmasta kokemuksesta ja kyettävä osoittamaan kyky työskennellä maisterin tasolla.

Hakijoille, jotka eivät ole valmistuneet tai joilla on tutkinnot etuyhteydettömällä alalla, tai muille hakijoille, voidaan suorittaa tutkinnot esseen muodossa.

Kansainväliset pätevyydet

Hyväksymme laajan valikoiman kansainvälisiä tutkintoja.

Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi, tarvitset IELTS-pistemäärän (tai vastaavan englanninkielen pätevyyden), joka on 6.5, kirjallisella 6.5, jotta opiskelisit tätä ohjelmaa. Jos tarvitset apua englannin kielen kanssa, tarjoamme erilaisia kursseja, jotka voivat auttaa sinua valmistautumaan jatkotutkintoon.

122488_photo-1505664194779-8beaceb93744.jpgGiammarco Boscaro / Unsplash

Miten hakea

Voit hakea suoraan Goldsmithsille online-sovellusjärjestelmämme avulla.

Ennen kuin lähetät hakemuksesi, sinun on oltava:

  • Tiedot opintohistorioista, mukaan lukien kaikkien tenttien / arvioiden päivämäärät.
  • Tuomariston sähköpostiosoite, jolta voimme pyytää viittausta tai vaihtoehtoisesti sähköisen kopion akateemisesta referenssistä.
  • Henkilökohtainen lausunto - tämä voidaan joko ladata Word-asiakirjana tai PDF-muodossa tai täyttää verkossa.
  • 1 000 sanainen essee - katso lisätietoja alla *.
  • Jos mahdollista, sähköinen kopio oppikirjoituksestasi (tämä on erityisen tärkeää, jos olet opiskellut Ison-Britannian ulkopuolella, mutta se ei ole pakollista).

Voit tallentaa edistymisen milloin tahansa ja palata sovellukseen kirjautumalla sisään käyttäjätunnuksesi / sähköpostiosoitteesi ja salasanasi avulla.

* Osana hakemustasi sinua pyydetään kirjoittamaan lyhyt essee (korkeintaan 1 000 sanaa), joka selvittää kenen tahansa omiin tutkimusaiheisiisi liittyvän ensisijaisen lähteen merkityksen ehdotetulle opiskeluohjelmallesi Goldsmithsissä. Ensisijaisen lähteen lisäksi sinun on käytettävä vähintään yhtä toissijaista lähdettä tukemaan analyysiä. Käytä joko Chicagon tai MHRA-viittaustyyliä.

Milloin hakea

Hyväksymme lokakuun hakemukset opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa seuraavan syyskuun.

Kehotamme sinua täyttämään hakemuksenne mahdollisimman pian, vaikka et ole suorittanut nykyistä opinto-ohjelmaa. On hyvin yleistä, että tarjotaan paikka, joka riippuu siitä, että saavutat tietyn pätevyyden.

Myöhäisiä hakemuksia harkitaan vain, jos käytettävissä on tilaa.

Jos haet rahoitusta, saatat joutua aikaisemmin hakemaan hakemusta.

Työpaikat

Tämä kurssi antaa sinulle erinomaisen perustan uralle monimuotoisuuden kysymyksissä ja niiden ympäristössä. Se auttaa myös sinua valmistautumaan uralle journalismissa ja mediassa - pystyt ottamaan optiomoduuleja ja hankkimaan asiantuntemusta niiltä, jotka opettavat meidän rotu-, media- ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden sekä historian ja journalismin ohjelmia.

Saat yleisiä historiataitoja, mukaan lukien lähdeaineiston analysointi, argumenttien kehittäminen ja ylläpitäminen, tiedonkeruu ja analysointi sekä tehokkaat kirjoitetun ja puhutun viestinnän taidot, jotka voidaan siirtää monenlaisille aloille yksityisestä yrityksestä yritystoiminnasta koulutus- ja kansalaisjärjestösektorille .

Olemme perustaneet kumppanuuksia Mustan kulttuuri-arkiston ja George Padmore -instituutin kanssa, jotka voivat helpottaa urakehitysmahdollisuuksia, kuten harjoittelu- ja harjoittelupaikkoja. Voit myös hyötyä pääsystä Goldsmiths-erikoiskokoelmiin - kirjastoarkistoon, joka tarjoaa mahdollisuuksia tutkimuksen harjoitteluun.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

We're a world-class university, ranked in the world's top 350 universities by the Times Higher Education World University Rankings 2016-17, and the world's elite by the QS World University Rankings 20 ... Lue lisää

We're a world-class university, ranked in the world's top 350 universities by the Times Higher Education World University Rankings 2016-17, and the world's elite by the QS World University Rankings 2016-17 Näytä vähemmän