Maisteri sosiaalisessa ja poliittisessa ajattelussa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Ma Sosiaalinen ja Poliittinen Ajatus tarjoaa jännittävän, monitieteisen painopisteen tärkeimpien sosiaalisten ja poliittisten ongelmien tutkimisessa. Se hyödyntää sekä sosiologian ja sosiaalipolitiikan koulun että politiikan ja kansainvälisen tutkimuksen koulun asiantuntemusta luodakseen tutkimuspohjaisen ympäristön, joka integroi pitkälle kehitetyn teoreettisen ohjelman ja vahvan käytännön suuntautumisen.

Kurssilla selvitetään, miten teoreettisia puitteita voidaan soveltaa nykyaikaiseen sosiaaliseen tutkimukseen. Sinua kannustetaan harkitsemaan klassisen ja nykyteorian, mukaan lukien feministiset, postkoloniaaliset ja psykoanalyyttiset näkökulmat, sijoittamista ja merkitystä nykyaikaisten taloudellisten, sosiaalisten, poliittisten ja kulttuuristen ilmiöiden ymmärtämiseen.

Tarkastellaan kuinka keskeisten kirjailijoiden teokset Marxista, Weberistä ja Durkheimista Foucaultiin, Baumaniin, Butleriin ja Lazzaratoon auttavat meitä ymmärtämään nopeaa sosiaalista muutosta, joka tapahtuu ympäri maailmaa. Opiskelet myös valtioiden, kansallisvaltioiden, pääoman ja markkinoiden sosiologiaa sekä eriarvoisuutta globaalissa ja vertailevassa perspektiivissä.

Tutkimuksen näkemys

Voit hyötyä Bauman-instituutista, joka perustettiin emeritusprofessori Zygmunt Baumanin kunniaksi analysoimaan sosiaalisia muutoksia ympäri maailmaa. Se on jännittävä ja innostava tutkimusympäristö, jossa opit alansa asiantuntijoilta.

Bauman-instituutti on inspiroinut Baumanin sosiologista mielikuvitusta, ja se on ansainnut kansainvälisen maineen opetuksesta ja tutkimuksesta. Yhdistäen tutkijoita eri tieteenaloilta, se tutkii tapoja, joilla yhteiskunnat kehittyvät edelleen sellaisilla aloilla kuin valta ja vastarinta ja kapitalismin sosiologia.

Kurssin sisältö

Opiskelet vuoden aikana ydinmoduuleja, jotka tutustuttavat sinut poliittiseen teoriaan, yhteiskuntaan ja kulttuuriin, jolloin voit harkita kriittisen teorian sijoittamista ja merkitystä suhteessa nykyaikaisiin sosiaalisiin ilmiöihin.

Valinnaisten moduulien avulla voit sitten erikoistua sinua kiinnostaviin alueisiin.

Ohjelman lopussa lähetät väitöskirjasi - riippumattoman tutkimuksen aiheeseen liittyvästä aiheesta, jonka avulla voit osoittaa ja soveltaa vuoden aikana hankittuja tietoja ja taitoja.

Kurssin rakenne

Alla oleva luettelo esittää tyypillisiä moduuleja / komponentteja, joita on tutkittu ja jotka voivat muuttua ajoittain.

moduulit

Vuosi 1

Pakolliset moduulit

 • Poliittinen teoria toiminnassa
 • Yhteiskunnan ja kulttuurin ymmärtäminen
 • Väitöskirja

Valinnaiset moduulit (alla olevien tyypillisten vaihtoehtojen valinta)

Voit valita 60 krediittiä alla:

 • Konflikti, monimutkaiset hätätilanteet ja globaali hallintotapa
 • Kansainvälinen poliittinen talous
 • Suosittu kulttuuri: Maailmanpolitiikka, yhteiskunta ja kulttuuri
 • Kansainväliset suhteet ja ympäristö
 • Global Justice
 • Tutkimusmenetelmät
 • Contemporary sosiaalinen ajattelu
 • Sosiaalipolitiikka, politiikka ja vammaiset
 • Seksuaalisuus
 • Voima, kritiikki ja globaalit muutokset
 • Median ja kulttuurin sosiologia
 • Uskonto, yhteiskunta ja julkinen elämä

125998_photo-1485282451181-373ce0a1f879.jpgRoya Ann Miller / Unsplash

Oppiminen ja opetus

Suurin osa moduuleista opetetaan luentoja, seminaareja ja tutoriaaleja käyttäen. Valinnaiset moduulit voivat sisältää myös työpajoja, verkko-oppimista tai muita menetelmiä. Riippumaton opiskelu on kuitenkin edelleen tärkeä osa tätä ohjelmaa, jonka avulla voit kehittää taitojasi, harjoittaa tiettyjä tutkimusintressejä ja muodostaa omia ideoita.

Arviointi

Core moduulit arvioidaan käyttäen esseitä, samoin kuin lopullinen väitöskirja. Riippuen valittavista valinnaisista moduuleista, voit arvioida myös tutkimusraporttien, projektityön, esitysten, kirjallisuuden ja kirjojen tarkastelun avulla muiden menetelmien avulla. Jos valitset tutkimusmenetelmämoduuleja, olet myös sitoutunut tekemään tietojenkäsittelytiedostoja esseissasi.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kandidaatin tutkinto (Hons), jonka suhde on 2: 1 tai vastaava kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa yhteiskuntatieteissä, humanistisissa tai siihen liittyvissä aloissa.

Englannin kielivaatimukset

IELTS 6,5 kokonaisuudessaan ja vähintään 6,0 komponenteissa.

Paranna englantia

Kansainväliset opiskelijat, jotka eivät täytä tämän ohjelman englanninkielisiä vaatimuksia, saattavat pystyä opiskelemaan jatko-opiskelijakoulutusta Englannin kielellä.

Tämä etukäteisjakso on suunniteltu etenemisreitillä tutkinto-ohjelmaan ja sinä opit akateemisen englannin aihepiiriin.

Miten hakea

Hakemusten määräajat

 • Kansainvälinen - 30. kesäkuuta
 • UK / EU - 31. heinäkuuta

Jos aiot hakea rahoitusta, sinun tulee jättää hakemus valitulle kurssille sijoittautumiselle vähintään kuukautta ennen tietyn stipendin määräaikaa.

palkkiot

Katso viimeisimmät maksutiedot verkkosivustoltamme.

Lisäkustannustiedot

Kurssille tai opinto-ohjelmalle voi aiheutua lisäkustannuksia tai liittyä siihen, että hän on opiskelija Leedsin yliopistossa.

Apurahat ja taloudellinen tuki

Jos sinulla on kykyjä ja ajaa, haluamme, että voit opiskella kanssamme riippumatta siitä, mikä on taloudelliset olosuhteet. Opiskelijoille voi olla apua lainojen ja takaisin maksettavien avustusten muodossa yliopistosta ja hallituksesta.

Uramahdollisuudet

Tämän ohjelman avulla voit ajatella kriittisesti eettistä tietoisuutta ja ymmärtää, kuinka kuluttajayhteiskunta on muuttanut sosiaalista ja poliittista todellisuutta.

Nämä ominaisuudet ovat ratkaisevan tärkeitä useille potentiaalisille ura-alueille politiikan tutkimuksesta paikallisviranomaisiin ja hallituksen rooleihin, kampanjointiin ja poliittiseen lobbaukseen, yhteistyöhön kehitysorganisaatioiden ja kansalaisjärjestöjen kanssa sekä jopa pääsy akateemiseen ammattiin ja tutkimukseen perustuvaan työhön.

Ura-apu

Kehotamme sinua valmistautumaan urasi ensimmäisestä päivästä. Tämä on yksi syy siihen, että työnantajat etsivät niin Leedsin valmistuneita.

Ura-alue ja tiedekunnan henkilökunta tarjoavat monenlaista apua ja neuvoja, joiden avulla voit suunnitella uraasi ja tehdä päätöksenteon päätöksiä matkanne jälkeen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses.

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses. Näytä vähemmän