Maisteri viestinnän ja median opinnoissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Jotta menestyvä ammattilainen on keskeinen työkalu, jolla on vahvat viestintätaidot, media-alan menestyksekkäälle ammattilaiselle tämä on perustavaa laatua. Viestinnän mestarit tarjoavat teoreettista osaamista, jossa keskitytään käytännön, ammatillisiin taitoihin ja osaamiseen.
Kurssin koulutusohjelma on voimakkaasti mediasuuntautunut, joka perustuu sosiaalisiin ja käyttäytymistieteellisiin perusteisiin ja nykyisiin kulttuurien väliseen viestintään. Nykyisten sosiaalisten ja työmarkkinoiden vaatimusten mukaisesti kurssilla integroidaan yhteiskuntatieteiden alan viestintäteorian, mediatutkimuksen, yhteiskuntatieteiden, poliittisen tieteen, sosiologian, psykologian ja kulttuurintutkimuksen aloja tarjoamalla korkeatasoista tietämystä, joka voidaan toteuttaa kannattavaan ja käytännölliseen käyttöön eri aloilla.

OHJELMA ON SUUNNITTELUTUT YKSITTÄISILLE

Hänellä on vahvat viestintätaidot monilla kielillä, jotka ovat kiinnostuneita kulttuurienvälisestä viestinnästä ja haluavat ymmärtää uusien mediatyökalujen ja digitaalisten teknologioiden monimutkaisuutta.

PÄÄAINEET

Uuden median teoria, teoriat ja sosiaaliset funktiot, viestinnän antropologia, visuaalinen kulttuuri, edustus-teoria, vaikuttamismekanismit ihmissuhteiden kommunikaatiosta, media-asetusten teoriat, identiteetin ja moninaisuuden teoriat, media ja kulttuuritieteet, kansainvälinen poliittinen ja organisatorinen viestintä, vieraan kielen Viestintätekniikat

Erikoistuminen

Kansainvälinen viestintä

Aloittamalla kansainvälisen viestinnän moduuli haluamme tarjota sellaisten ammattilaisten koulutusta, jotka pystyvät toteuttamaan yrittäjä-, verkostoitumis- ja johtamistehtäviä kansainvälisten sosiaalisten ja poliittisten suhteiden eri aloilla, jotka perustuvat massatuotannon alalla saavutettuihin kattaviin tietoihin ja taidoihin ja kulttuurienvälinen viestintä sekä erinomaiset erikoisammattitutkinnon erikoisnäytteet.

KOULUTUKSEN TAVOITTEET

• kurssin koulutusohjelma on voimakkaasti mediasuuntautunut, joka perustuu sosiaalisiin ja käyttäytymistieteellisiin perusteisiin.
• Nykyisten sosiaalisten ja työmarkkinoiden vaatimusten mukaisesti kurssilla integroidaan yhteiskuntatieteiden alalla viestintäteorian, mediatutkimuksen, yhteiskuntatieteiden, poliittisen tieteen, sosiologian, psykologian ja kulttuuritieteiden aloja tarjoamalla korkeatasoista tietoa, jota voidaan tuottaa kannattavaa ja käytännöllistä käyttöä eri aloilla;
• Kurssilla on tarkoitus sisällyttää yksi vapaaehtoinen moduuli: Kansainvälinen viestintä.

Ohjelman opetustavoitteiden mukaisesti moduulissa kiinnitetään erityistä huomiota sellaisten opiskelijoiden kulttuurien ja kulttuurienvälisten taitojen kehittämiseen, jotka myös otetaan käyttöön kansainvälisten organisaatioiden monimutkaiseen järjestelmään ja kansainvälisiin suhteisiin muotoutuneisiin monimutkaisiin prosesseihin.

URAVIEN NÄKYMÄT

Viestinnän master-kurssin tutkinnon suorittaneet voivat löytää työpaikan monilla aloilla, jotka ovat median ja kulttuurin alalla, kuten viestintä, perinteiset ja sähköiset tiedotusvälineet, koulutus- ja kulttuurilaitokset, kustantamot ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot. He voivat jatkaa uraansa kulttuurituotteiden jakeluverkostoissa, konventio- ja tapahtumajärjestelyissä, mutta paikalliset poliittiset organisaatiot ja muut yhteiskunnalliseen viestintään kiinnostuneet alueelliset elimet voivat luottaa MA-tutkinnon suorittaneiden osuuteen viestinnässä.

Lisäksi teoreettisten tieteidenvälisten opintojen perusteellinen perusteet antavat jatko-opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa opintojaan tohtoriohjelmissa.

Tutkintotodistuksen mukainen tutkintotodistus

Viestintä- ja mediatutkimuksen asiantuntija

Ohjelman johtaja

Andras Murai Ph.D., apulaisprofessori

"Niin kauan kuin sinulla on voimakasta motivaatiota opiskella täällä, löydät lukemattomia mahdollisuuksia parantaa tietosi ja tehostaa urasi.

Viestintä- ja mediatutkimuksen maisterikurssi tarjoaa yhteiskuntatieteisiin perustuvia mediasuuntautuneita ohjelmia. Vaikka edellinen pääaineeni oli inhimillinen kehitys, joka keskittyi urheiluopistoihin ja mediatutkimuksen lisäksi, tarjosi kursseja saadakseni nykyiset tietoni syvemmälle ja syvemmälle. Odotan silti, että saan taitoja tarkastella yhteiskuntaa. "

Yuri Takeda, Japanin viestintä- ja mediatiedon opinto-ohjelma

"Viimeisen lukukauden aikana tein jatko-opiskelupaikkani METU : n kansainvälisessä toimistossa, ja tämä kokemus ylitti alkuperäiset odotukseni. Yksi tärkeimmistä syistä, jotka saivat minut päättää jäädä tänne, on yliopiston kansainvälinen tunnelma, jossa opiskelijat ovat kirjaimellisesti kaikkialla maailmassa Lisäksi olen myös erittäin innostunut ajatuksesta tehdä isäntänsä niin elinvoimainen kaupunki, on melko paljon jotain opiskelijan toive voisi tehdä kaupungissa ja ympäri kaupunkia. "

Ulvi Garasharuv, Alankomaiden viestintä- ja mediatutkimuksen MA-ohjelma

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

We are inspired by creativity. The art of creative education is the core value of our University. It is embodied in our teaching methods, it is a central concept in our approach and our students’ atti ... Lue lisää

We are inspired by creativity. The art of creative education is the core value of our University. It is embodied in our teaching methods, it is a central concept in our approach and our students’ attitude. Creativity is the force organizing everyday life at the University paving the way to the future success of our students. We offer a stimulating environment and a unique atmosphere that motivate our students to make use of a wide range of unparalleled opportunities and apply their knowledge in practice looking for new, innovative solutions. This inspiring world offers the key to creative thinking, which is the most immediate expectation in today’s labour market and a crucial issue of the future. Näytä vähemmän
Budapest , Antalya + 1 Lisää Vähemmän