MASTERSTUDIES

Vertaa 4 maisterin tutkintoa Aikuiskoulutusssa Etäopiskelu Maisterin tutkinto

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Maisteri Aikuiskoulutusssa Etäopiskelu

4 tulosta kohteessa Aikuiskoulutus, Etäopiskelu Filter

Master of Science aikuiskoulutuksessa ja johtajuudessa

Kansas State University Global Campus
MSc
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

Aikuiskoulutuksen ja johtamisen maisteriohjelma on suunnattu työskenteleville ammattilaisille, joiden ura sisältää työskentelyä aikuisten kanssa koulutustilanteissa.

Lue lisää

Master aikuiskoulutuksessa sosiaalisia muutoksia

Open University Of Cyprus
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Online

Tämä kansainvälinen maisteri on yhteinen tutkinto, jonka myöntävät neljä yliopistoa: Glasgow'n yliopisto (Iso-Britannia), Maltan Open University Of Cyprus ja Tallinnan yliopis ...

Lue lisää

Mestari koulutuksen aikuiskoulutuksessa

Park University
Maisteri
Syys 2020
Kampus
Online

Tämä ohjelma edustaa progressiivista ja johdonmukainen esite seuraavilla keskeisillä aloilla: teoreettiset ja filosofiset perusteet aikuiskoulutusta

Lue lisää

Jatkokoulutuksen ja elinikäisen oppimisen jatko

Open University Of Cyprus
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Kreikkalainen
Online

Jatkokoulutusohjelma keskittyy jatkokoulutukseen ja elinikäiseen oppimiseen sekä keskustelee kahdesta pääpilarista: a) Yleinen aikuiskoulutus b) Ammatillinen koulutus.

Lue lisää