Filter
Maisterin tutkinnot

Täältä löydät 2 Maisteriohjelmaa Aistitutkimusssa

Jos rakastat tutkimus- ja rakastat ruokaa, sitten Master Sensory Science voi olla oikea sinulle. Ei vain voit saada parempi käsitys siitä, miten ihmiset kokevat ruoan kautta aistien, mutta monet eri ura ja koulutus ovet nopeasti auki sinulle suoritettuaan opinnot.

Mikä on Master Sensory Science? Se on koulutusohjelman, joka keskittyy siihen, miten ihmiset käyttävät aistejaan, kun vuorovaikutuksessa ruokaa. Tutkimukset keskittyvät yleensä haju, maku ja kosketus. Kurssit voi kattaa monenlaisia ​​aiheita, kuten aistien tekniikoita ja arviointi, psykofysiikan ja kuluttajien tutkimukset. Lisäksi säännöllinen vaadittavat kurssit, opiskelijat ovat yleensä odotetaan valmistuvan aivan oman tutkimushankkeen ennen valmistumistaan. Joissakin tapauksissa tutkimushanke vie enemmistön tutkimuksen. Ohjelmat tyypillisesti yksi vuosi.

Edut opiskeluun aistien tieteen monia.Opiskelijat saavat paremmin ymmärtämään, miten ihmiset kokevat ruokaa, jotta voidaan paremmin markkinoida tuotteita kuluttajille. Se avaa myös monia uran ovia kansainvälisesti, koska monet ruoka ja tutkimus yritystä ympäri maailmaa ovat kiinnostuneita valmistuneet tällä alalla.

Kustannukset Master Sensory Science riippuu pitkälti siitä, missä opiskelijat haluavat opiskella ja onko ne ilmoittautua yksi- tai kaksivuotinen ohjelma. Muut tekijät, kuten asunto, ruoka ja kuljetus, on harkittava, jos opiskelee kampuksella. Perehdy ohjelma hyvin ymmärtää kaikki kustannukset.

On monia ainutlaatuisia uramahdollisuuksia kun päätät opiskella aistien tieteen. Tutkinnon ohjelma voi pystyä työskentelemään tutkimuksen keskitytään elintarvikkeiden kehittämiseen, markkinointiin ja aistien tekniikka. Ruoka yritykset ja jopa valtion tutkimuslaitosten voi vuokrata opiskelijoille Master Sensory Science. TÃ tutkinnon voi myös johtaa opiskelijat saataisiin jatkokoulutuksen PhD ohjelma.

Opiskelijat voivat yleensä hakea verkossa joko tutkimus kampuksella tai etäopetusta. Tulet todennäköisesti tarvitse transkriptio edellisestä koulun soveltamista. Haastattelu voidaan tarvita. Lisätietoja etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less

2 tulosta kohteessa Aistitutkimus

Technical University of Ostrava

Tämä kurssi valmentaa jatko työskennellä hoitohenkilöstön ammattien Biomedical Engineer. Oppimistulokset ovat erittäin korkealaatuisia, kuten ammattien hyvin säännelty Tš ... [+]

Tiedekunta Sähkötekniikan ja Computer Science

Tutkimus Branch

Biomedical Engineering

Haara Profiili

Tämä kurssi valmentaa jatko työskennellä hoitohenkilöstön ammattien Biomedical Engineer. Oppimistulokset ovat erittäin korkealaatuisia, kuten ammattien hyvin säännelty Tšekin lain, joka ilmoittaa standardit ja laadun opetusohjelman. Esimerkiksi valmistuneet on oikeus työskennellä erityisesti säänneltyjen lääketieteellisten ammattien Tšekin tasavallan tutkinto samalta alalta, ja valmistellaan vahvan pohjan opintojen työtä eri puolilla maailmaa.

Keskeiset Oppimistulokset

- Tieto

Kurssi antaa tietoa, joka muodostaa perusasiat tarvitaan käytännön teknisen lääkärikunnan eli anatomia, fysiologia ja patologia, määritelmä järjestelmien biologisten kohteita, biofysiikka, ja fysikaalisia menetelmiä terapiassa. Huomattava osa opetusta keskittyy teknisistä aiheista, erityisesti teorian prosessointisignaaleja ja kuvia, digitaalinen käsittely signaalien ja kuvien, sekä analyysi ja tulkinta bio-signaaleja. Mitä laaja alue lääketieteellisen tekniikan, kurssi keskittyy tarkemmin väline tekniikan eli biolääketieteen anturit; diagnostiset, terapeuttiset ja laboratorio lääketieteen laitteet; ja lääketieteelliset laitteet komplekseja. Opiskelijat myös hankkia peruskoulun tiedon liittyvillä aloilla toimintaan lääketieteelliset laitteet, joka tarvitaan hänen / hänen käytännön toimintaansa lääketieteellisessä toiminnassa. Nähden ammatillinen erikoistuminen kurssin, jatko hallussaan - laaja ja syvä state-of-the-art tietoa ja ymmärrystä aiheesta ja laajuudesta annetaan sivuliike - laaja state-of-the-art tietoa ja ymmärrystä teorioita, käsitteitä ja menetelmiä sivuliike - ymmärrystä mahdollisuuksista, ehdoista ja rajoituksista soveltaa havainnot liittyvät alat... [-]

Tšekki Ostrava
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Tämä Master valmistaa sinut valoisa tulevaisuus kiehtovaan maailmaan kehittyneiden anturi sovelluksia. Verkkotunnuksen, joka on nopeasti kasvava, tarjoamaan kaikenlaisia ... [+]

Sensor System Engineering: www.hanzegroningen.eu/msse

Intohimona teknologian ja tekniikan?

Oletteko avoinna ajattelevia, pidät venyttää rajoja saada selville, mitä on siellä? Voit soveltaa itse, kehittää uusia tapoja siirtää teknologiaa eteenpäin, erityisesti terveydenhuollon piirissä? Sitten hetki harkita mahdollisuutta liittyä meihin yhden vuoden loppuun Sensor System Engineering (SSE) kunnioittaa maisteriohjelmassa.

Ohjelman yleiskatsaus Yleistä tietoa anturisovellukset tarvitaan tahansa erikoistuminen Erikoistuneet tiedon joihin anturit terveydenhuollon piirissä Saavutukset sisältöä Diplomityö projekti (30 op)

Yleistä tietoa anturisovellukset tarvitaan tahansa erikoistuminen... [-]

Alankomaat Groningen
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi