Filter
Maisterin tutkinnot

Täältä löydät Maisteriohjelmaa Aistitutkimusssa

Jos rakastat tutkimus- ja rakastat ruokaa, sitten Master Sensory Science voi olla oikea sinulle. Ei vain voit saada parempi käsitys siitä, miten ihmiset kokevat ruoan kautta aistien, mutta monet eri ura ja koulutus ovet nopeasti auki sinulle suoritettuaan opinnot.

Mikä on Master Sensory Science? Se on koulutusohjelman, joka keskittyy siihen, miten ihmiset käyttävät aistejaan, kun vuorovaikutuksessa ruokaa. Tutkimukset keskittyvät yleensä haju, maku ja kosketus. Kurssit voi kattaa monenlaisia ​​aiheita, kuten aistien tekniikoita ja arviointi, psykofysiikan ja kuluttajien tutkimukset. Lisäksi säännöllinen vaadittavat kurssit, opiskelijat ovat yleensä odotetaan valmistuvan aivan oman tutkimushankkeen ennen valmistumistaan. Joissakin tapauksissa tutkimushanke vie enemmistön tutkimuksen. Ohjelmat tyypillisesti yksi vuosi.

Edut opiskeluun aistien tieteen monia.Opiskelijat saavat paremmin ymmärtämään, miten ihmiset kokevat ruokaa, jotta voidaan paremmin markkinoida tuotteita kuluttajille. Se avaa myös monia uran ovia kansainvälisesti, koska monet ruoka ja tutkimus yritystä ympäri maailmaa ovat kiinnostuneita valmistuneet tällä alalla.

Kustannukset Master Sensory Science riippuu pitkälti siitä, missä opiskelijat haluavat opiskella ja onko ne ilmoittautua yksi- tai kaksivuotinen ohjelma. Muut tekijät, kuten asunto, ruoka ja kuljetus, on harkittava, jos opiskelee kampuksella. Perehdy ohjelma hyvin ymmärtää kaikki kustannukset.

On monia ainutlaatuisia uramahdollisuuksia kun päätät opiskella aistien tieteen. Tutkinnon ohjelma voi pystyä työskentelemään tutkimuksen keskitytään elintarvikkeiden kehittämiseen, markkinointiin ja aistien tekniikka. Ruoka yritykset ja jopa valtion tutkimuslaitosten voi vuokrata opiskelijoille Master Sensory Science. TÃ tutkinnon voi myös johtaa opiskelijat saataisiin jatkokoulutuksen PhD ohjelma.

Opiskelijat voivat yleensä hakea verkossa joko tutkimus kampuksella tai etäopetusta. Tulet todennäköisesti tarvitse transkriptio edellisestä koulun soveltamista. Haastattelu voidaan tarvita. Lisätietoja etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Aistitutkimus

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Tämä Master valmistaa sinut valoisa tulevaisuus kiehtovaan maailmaan kehittyneiden anturi sovelluksia. Verkkotunnuksen, joka on nopeasti kasvava, tarjoamaan kaikenlaisia ... [+]

Sensor System Engineering: www.hanzegroningen.eu/msse

Intohimona teknologian ja tekniikan?

Oletteko avoinna ajattelevia, pidät venyttää rajoja saada selville, mitä on siellä? Voit soveltaa itse, kehittää uusia tapoja siirtää teknologiaa eteenpäin, erityisesti terveydenhuollon piirissä? Sitten hetki harkita mahdollisuutta liittyä meihin yhden vuoden loppuun Sensor System Engineering (SSE) kunnioittaa maisteriohjelmassa.

Ohjelman yleiskatsaus Yleistä tietoa anturisovellukset tarvitaan tahansa erikoistuminen Erikoistuneet tiedon joihin anturit terveydenhuollon piirissä Saavutukset sisältöä Diplomityö projekti (30 op)

Yleistä tietoa anturisovellukset tarvitaan tahansa erikoistuminen... [-]

Alankomaat Groningen
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi