Maisteriohjelmat Aluesuunnittelussa

Täältä löydät 2 Maisteriohjelmaa Aluesuunnittelussa

Ylempi korkeakoulututkinto on jatkotutkinto, joka tunnistaa opiskelijat ylentääkseen valitsemillaan akateemisilla aloilla keskittyneillä osaamisen rakentamiskursseilla. Ohjelmat vaativat tyypillisesti yhden tai kahden vuoden opiskelua.

Mikä on aluesuunnittelun maisteri? Näiden ohjelmien avulla opiskelijat voivat rakentaa maantieteellisiä opintojaan käsittelevän käsitteellisen ymmärryksensä ja uransa johtamistaitoja alueellisiksi tai kaupunkisuunnittelijoiksi kaupallisissa olosuhteissa. Opiskelijoilla on mahdollisuus ymmärtää, miten kaupunki- ja aluesuunnittelulla on todellista vaikutusta asukkaiden hyvinvointiin ja oppia tekemään yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa parannushankkeissa. Kurssilla voi olla taloustiede, muotoilu, oikeusoppi, terveys ja turvallisuus, budjetointi, ympäristötutkimus ja infrastruktuuri. Pääsymaksu voi vaatia edeltäviä kursseja tai kandidaatin tutkintoja asiaankuuluvissa aiheissa kuten taloustieteessä, matematiikassa ja maantieteessä.

Suorituksen suorittaminen aluesuunnittelussa voi tarjota monia hyödyllisiä etuja. Opiskelija osaa oppia arvokkaita organisaatiota, viestintää ja johtamistaitoja, jotka ovat välttämättömiä onnistuneiden uran, kilpailukykyisten palkkojen ja henkilökohtaisen luonteen rakentamisen kannalta.

Ohjelman hankkimisesta aiheutuvat kustannukset voivat vaihdella kunkin laitoksen sijainnin mukaan. Potentiaalisia opiskelijoita kehotetaan ottamaan yhteyttä tiettyihin kouluihin, jotka tarjoavat halutun ohjelman lisätietoa kustannuksista ja muista vaatimuksista.

Opiskelija voi odottaa hyödyntävän aluesuunnittelun astetta monissa palkitsevissa uranäkymissä. Mahdollisia asioita, jotka auttavat kasvattamaan ja parantamaan yhteisöjä, ovat kaupunkeja ja alueellisia suunnittelijoita, yhteisökehittäjiä, asuntojohtajia, julkishallinnon virkamiehiä, valtion virkamiehiä, rakennusvalvojia, maisemasuunnittelijoita, kiinteistönvälittäjiä, kehityskeskuksia ja ympäristöpäälliköitä. Alueelliset suunnittelijat työskentelevät usein eri puolilla yhteisöä, kuten paikallishallintoa, poliittisia järjestöjä, ympäristövirastoja ja terveyskeskuksia.

On olemassa monia kansainvälisiä ja joustavia osa-aikaisia ​​kurssivaihtoehtoja erilaisten opiskelijoiden majoittamiseksi. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä lisää

Master yhteisön ja aluesuunnittelu

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 20 kuukautta September 2019 Kanada Vancouver

MCRP on 20 kuukauden ammattilainen maisteriksi suunnittelu. Se on innovatiivinen ja joustava ohjelma, jonka ennakoidaan ja reagoi nopeasti muuttuviin kaupunki-, alue- ja globaalitasolla ympäristöissä. MCRP opetussuunnitelma alkaa vahvan ytimen järjestyksessä 18 opintopistettä, joka on räätälöity muuttuviin vaatimuksiin ammattiin. [+]

Syyskuu 2017 saanti suljettu. Hakemukset uudelleen lokakuussa 2017 syyskuu 2018 saanti

MCRP on 20 kuukauden ammattilainen maisteriksi suunnittelu. Se on innovatiivinen ja joustava ohjelma, jonka ennakoidaan ja reagoi nopeasti muuttuviin kaupunki-, alue- ja globaalitasolla ympäristöissä. MCRP opetussuunnitelma alkaa vahvan ytimen järjestyksessä 18 opintopistettä, joka on räätälöity muuttuviin vaatimuksiin ammattiin. Opiskelija lisäksi toteuttaa jono kursseja keskitytty räätälöity niiden etuja ja ammatillisia pyrkimyksiä. Heidän Toisen vuoden opiskelija on velvollinen ottamaan studio kurssin, joka yhdistää teoriat ja menetelmät kattaa koko opetussuunnitelma yhdeksi tiimipohjainen projekti todellisella tai simuloituja asiakkaan tai yhteisön ryhmää. Ohjelman Capstone Vaatimus tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osoittaa pätevyys kehittämällä ammatillinen portfolio tai ammatillisen tutkimusraportti.... [-]


Maisterin suunnittelu ja kehittäminen

Rezekne University of Applied Sciences
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta September 2019 Latvia Rēzekne

Ohjelma mahdollistaa kattavan tietämyksen ja taitojen tehokkaan täyttämisen johtajan tehtäviin valtionhallintorakenteissa alueellisella tasolla sekä alueellisesti sijoitetuissa kaupallisissa rakenteissa EU-maiden parhaiden käytäntöjen pohjalta. [+]

Ohjelma mahdollistaa kattavan tietämyksen ja taitojen tehokkaan täyttämisen johtajan tehtäviin valtionhallintorakenteissa alueellisella tasolla sekä alueellisesti sijoitetuissa kaupallisissa rakenteissa EU-maiden parhaiden käytäntöjen pohjalta. Opetusprosessia harjoittavat ammattitaitoiset korkeakoulututkinnot: professorit, apulaisprofessorit ja lääkärit, joilla on runsaasti kokemusta pedagogisesta, tieteellisestä ja käytännön työstä.

Tutkinto: Hallintotieteiden maisteri.

Pääsyvaatimukset: Kandidaatin tutkinto taloustieteessä, kauppa tai hallinto.

Opintojen kesto: 1,5 vuotta kokopäiväisiä opintoja.

Opintojakso koostuu kahdesta osasta:

Osa A - pakolliset kurssit (yleinen).Osa B - valinnaiset kurssit (erikoistuminen).... [-]