Filter
Maisterin tutkinnot

Täältä löydät 2 Maisteriohjelmaa Aluesuunnittelussa

Ylempi korkeakoulututkinto on jatkotutkinto, joka tunnistaa opiskelijat ylentääkseen valitsemillaan akateemisilla aloilla keskittyneillä osaamisen rakentamiskursseilla. Ohjelmat vaativat tyypillisesti yhden tai kahden vuoden opiskelua.

Mikä on aluesuunnittelun maisteri? Näiden ohjelmien avulla opiskelijat voivat rakentaa maantieteellisiä opintojaan käsittelevän käsitteellisen ymmärryksensä ja uransa johtamistaitoja alueellisiksi tai kaupunkisuunnittelijoiksi kaupallisissa olosuhteissa. Opiskelijoilla on mahdollisuus ymmärtää, miten kaupunki- ja aluesuunnittelulla on todellista vaikutusta asukkaiden hyvinvointiin ja oppia tekemään yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa parannushankkeissa. Kurssilla voi olla taloustiede, muotoilu, oikeusoppi, terveys ja turvallisuus, budjetointi, ympäristötutkimus ja infrastruktuuri. Pääsymaksu voi vaatia edeltäviä kursseja tai kandidaatin tutkintoja asiaankuuluvissa aiheissa kuten taloustieteessä, matematiikassa ja maantieteessä.

Suorituksen suorittaminen aluesuunnittelussa voi tarjota monia hyödyllisiä etuja. Opiskelija osaa oppia arvokkaita organisaatiota, viestintää ja johtamistaitoja, jotka ovat välttämättömiä onnistuneiden uran, kilpailukykyisten palkkojen ja henkilökohtaisen luonteen rakentamisen kannalta.

Ohjelman hankkimisesta aiheutuvat kustannukset voivat vaihdella kunkin laitoksen sijainnin mukaan. Potentiaalisia opiskelijoita kehotetaan ottamaan yhteyttä tiettyihin kouluihin, jotka tarjoavat halutun ohjelman lisätietoa kustannuksista ja muista vaatimuksista.

Opiskelija voi odottaa hyödyntävän aluesuunnittelun astetta monissa palkitsevissa uranäkymissä. Mahdollisia asioita, jotka auttavat kasvattamaan ja parantamaan yhteisöjä, ovat kaupunkeja ja alueellisia suunnittelijoita, yhteisökehittäjiä, asuntojohtajia, julkishallinnon virkamiehiä, valtion virkamiehiä, rakennusvalvojia, maisemasuunnittelijoita, kiinteistönvälittäjiä, kehityskeskuksia ja ympäristöpäälliköitä. Alueelliset suunnittelijat työskentelevät usein eri puolilla yhteisöä, kuten paikallishallintoa, poliittisia järjestöjä, ympäristövirastoja ja terveyskeskuksia.

On olemassa monia kansainvälisiä ja joustavia osa-aikaisia ​​kurssivaihtoehtoja erilaisten opiskelijoiden majoittamiseksi. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Aluesuunnittelu

Rezekne University of Applied Sciences

Ohjelma mahdollistaa kattavan tietämyksen ja taitojen tehokkaan täyttämisen johtajan tehtäviin valtionhallintorakenteissa alueellisella tasolla sekä alueellisesti sijoite ... [+]

Ohjelma mahdollistaa kattavan tietämyksen ja taitojen tehokkaan täyttämisen johtajan tehtäviin valtionhallintorakenteissa alueellisella tasolla sekä alueellisesti sijoitetuissa kaupallisissa rakenteissa EU-maiden parhaiden käytäntöjen pohjalta. Opetusprosessia harjoittavat ammattitaitoiset korkeakoulututkinnot: professorit, apulaisprofessorit ja lääkärit, joilla on runsaasti kokemusta pedagogisesta, tieteellisestä ja käytännön työstä.

Tutkinto: Hallintotieteiden maisteri.

Pääsyvaatimukset: Kandidaatin tutkinto taloustieteessä, kauppa tai hallinto.

Opintojen kesto: 1,5 vuotta kokopäiväisiä opintoja.

Opintojakso koostuu kahdesta osasta:

Osa A - pakolliset kurssit (yleinen).Osa B - valinnaiset kurssit (erikoistuminen).... [-]
Latvia Rēzekne
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Suunnittelukäytäntö (johon sisältyy kaupunki-, yhteisö- ja aluesuunnittelu sekä siihen liittyvät erikoistumisalueet) on tunnustettu jo pitkään ammattimaisena kentänä Kana ... [+]

Suunnittelukäytäntö (johon sisältyy kaupunki-, yhteisö- ja aluesuunnittelu sekä siihen liittyvät erikoistumisalueet) on tunnustettu jo pitkään ammattimaisena kentänä Kanadassa, kuten muualla maailmassa. Dr. HP Oberlander perusti vuonna 1951 yhteisön ja alueellisen suunnittelun koulu (SCARP), joka on yksi Kanadan vanhimmista suunnittelukouluista.

Sen visio on "Kestävä kehitys suunnittelun demokratiakehityksellä" ja SCARPin tehtävänä on "Vision edistäminen kestävän kehityksen kautta huippuosaamisen avulla yhdennetyssä politiikan suunnittelussa, suunnittelussa, ammatillisessa koulutuksessa ja yhteiskunnan palveluksessa".

SCARPin uuden yhteisöllisen ja aluesuunnittelun pääaineen (MCRP) tavoitteena on edistää koulun visioa ja lähetystöä tarjoamalla oppilaita huippuluokan sisällön ja innovatiivisen pedagogiikan kautta olennaisen teorian, taitojen, menetelmien ja kriittisen ajattelun avulla ja analyyttisiä välineitä, joita ne tarvitsevat ratkaisemaan nopeasti kasvavassa maailmassa monimutkaiset sosiaaliset ja ympäristöongelmat. Se on intensiivistä ja ammattitaitoista, ja opiskelijat tulevat esiin hyvin pyöreinä, kriittisinä ja luovina muuttujina.... [-]

Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
20 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi