Filter
Maisterin tutkinnot

Täältä löydät 3 Maisteriohjelmaa Ammatilliset biotieteetssa

Professional Master on tutkinto, joka on tarkoitus antaa opiskelijoille samanaikaisesti oppia ja kehittyä suoran työkokemus tietyllä alalla. Seurauksena kahden opetussuunnitelman, valmistuneet ovat usein hyvin valmiita tekemään työvoiman Valmistuttuaan.

Mikä on Professional Master Biologia ja biotieteet? Tämä erityisesti polku tutkimus keskittyy tutkimukseen elämän, myös mikro-organismit, kasvit ja eläimet. Koska laaja leviäminen aiheista sisältyvät tällä alalla, monet maisteriohjelmien kapea opiskelijoita 'keskittyä tiettyyn tutkimuskohde kuten lääketeollisuus. Tällä alueella ohjelmat myöntää opiskelijoille pääsyn useisiin eri korvaamaton resursseja oppimiseen. Esimerkiksi opiskelija voi pariutua yhdistelmä eri lääkeyhtiöiden, lääketieteellinen tutkimus virastot ja yliopistot tarjoavat opetusta alalla biologian.

Niille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita biologiasta ja biotieteiden, merkittävin hyöty tämän polun tutkimus on jalka ylös se tarjoaa työllisyyden kokemus. Useita vuosia tutkimus- ja lab työtä voi merkitä paljon käytännön, teknistä ymmärrystä. Tämä kokemus voi puolestaan ​​luovat vahvan perustan menestyksekkään uran alalla.

Jokainen Professional Master Biologia ja biotieteet osallistuu erilaisia ​​kustannuksia. Paras tapa oppia tietyn koulun 's lukukausimaksuja ja osanottomaksut on soittaa ja kysyä hakutoimistopalvelut.

Professional Master Biologia ja biotieteet voi kääntää useita uraa, erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä biologeja. Tutkinto voi sallia opiskelijat voivat erikoistua tietojaan alan useilla eri erityisaloilla, kasvien biologiasta epidemiologia. Riippuen opiskelijan 's keskittyä, hän voi halutessaan tulla laboratorioteknikko tai tutkija.Jotkut kentät voivat vaatia vielä korkeakoulujen ja opiskelijoiden haluavat harjoittaa tutkimustehtävissä näillä alueilla usein valitsevat loppuun enemmän koulunkäynnin ennen työnhakijaksi.

Lopulta Professional Master Biologia ja biotieteet voi olla erittäin edullinen uran edetessä. Voit aloittaa prosessin paikallistamiseen ja soveltamalla ihanteellinen ohjelma sinulle, käyttää haettavissa listaus kouluissa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

Read More Read Less
Other options within this field of study:

3 Results in Ammatilliset biotieteet

Hirosaki University

Maisteriohjelma koostuu viidestä kurssia: "Biology", "Biochemistry & Molecular Biology", "Applied Biosciences", "Agriculture & puutarhaviljelyssä", ja "Agricultur ... [+]

Asteen koulutusta ja tutkimusta maatalous- ja biotieteet

Maisteriohjelma koostuu viidestä kurssia:

"Biologia", "Biochemistry & Molecular Biology", "Applied Biosciences", "Maatalous ja puutarhaviljelyssä", ja "Agricultural & Environmental Engineering".

Opiskelija voi valita kahdesta opetusohjelmia riippuen niiden tulevaisuuden suunnitelmista: akateemista tutkimusohjelman (tutkijoiden koulutuksen) tai käytännön tutkimusohjelman (koulutusta teknisiä asiantuntijoita).

Maisterintutkinto Maa- ja Life Sciences myönnetään niille, jotka ovat ansainneet tarpeeksi opintopistettä ja ovat toimittaneet hyväksytyn väitöskirja. Pyrimme ymmärtämään laajaa tekniikkaa ja koulutusta korkeus asiantuntija, joka voi edistää kehitystä asiantuntijayhteisön, ylivoimainen insinööri kansainvälisen näkökenttä, ja tutkija, joka vastaanottaa pyynnön ajat etukäteen ja voi haastaa kehittynyt tutkimus.... [-]

Japani Hirosaki
April 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
The Hong Kong University of Science and Technology

MPhil-ohjelma tarjoaa tutkijakoulutusta tärkeimmille elämäntieteellisille alueille. Sen avulla opiskelijat voivat hankkia tarvittavan tiedon, taidon ja kokemuksen. Alkupe ... [+]

Life Science -toimiala tarjoaa tiukkoja jatko-opintoja ja tutkimusmahdollisuuksia alan huipputekniikoilla, erityisesti neurotieteessä, rakennebiologiassa, solu- ja kehitysbiologiassa, meri- ja ympäristbiologiassa sekä bioteknologiassa.

Pyrimme tarjoamaan inspiroivaa ympäristöä opiskelijoiden oppimiselle ja vastaamaan nykyaikaisen elämäntiedon haasteisiin.

Tavoitteenamme on ylläpitää ja julkaista hyvämaineinen akateeminen ohjelma elämän tiedeohjelmassa saavuttaen huippuosaamista tutkimuksessa ja koulutuksessa sekä merkittävällä panoksella bioteknologian innovaatioihin alueellisissa ja kansainvälisissä asioissa.

MPhil- ohjelma tarjoaa tutkijakoulutusta tärkeimmille elämäntieteellisille alueille. Sen avulla opiskelijat voivat hankkia tarvittavan tiedon, taidon ja kokemuksen. Alkuperäiseen tutkimukseen perustuvaa opinnäytetyön esittämistä ja onnistunutta puolustusta tarvitaan.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Full-time
Part-time
2 - 4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Ehime University

Tämä jako tarjoaa proteiini-tieteisiin keskittyviä koulutusohjelmia, ja siinä on neljä keskeistä luentosisällöstä, joita käsitellään Proteo-tiedekeskuksessa: infektiot mo ... [+]

Vuonna 1967 perustetut Graduate School of Engineering (perustettu vuonna 1967) ja Science (perustettu vuonna 1978) yhdistyivät ja Ehime University tutkijakoulu alkoi vuonna 1996. Tämä tutkijakoulu organisoitiin uudelleen vuonna 2006.

Tärkein koulutustarjonta on tarjota opiskelijoille mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja urakehitykseen luentojen ja tutkimustoiminnan avulla, jotka vaihtelevat laajasti perustutkimuksesta käytännön aloihin. Tieteen ja teknologian välisiä tieteidenvälisiä tutkimuksia voidaan myös suorittaa helposti sekä tutkijakoulun yhteistyö- tai projekti-tutkimuksissa.

Life Sciences

Tämä jako tarjoaa proteiini-tieteisiin keskittyviä koulutusohjelmia, ja siinä on neljä keskeistä luentosisällöstä, joita käsitellään Proteo-tiedekeskuksessa: infektiot molekyylitutkimus, valokuva-elämäntiede, molekyylibiologia ja proteiinitutkimus.... [-]

Japani Matsuyama
April 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi