Maisteriohjelmat Ammatilliset biotieteetssa

Täältä löydät 2 Maisteriohjelmaa Ammatilliset biotieteetssa

Ammatilliset biotieteet

Professional Master on tutkinto, joka on tarkoitus antaa opiskelijoille samanaikaisesti oppia ja kehittyä suoran työkokemus tietyllä alalla. Seurauksena kahden opetussuunnitelman, valmistuneet ovat usein hyvin valmiita tekemään työvoiman Valmistuttuaan.

Mikä on Professional Master Biologia ja biotieteet? Tämä erityisesti polku tutkimus keskittyy tutkimukseen elämän, myös mikro-organismit, kasvit ja eläimet. Koska laaja leviäminen aiheista sisältyvät tällä alalla, monet maisteriohjelmien kapea opiskelijoita 'keskittyä tiettyyn tutkimuskohde kuten lääketeollisuus. Tällä alueella ohjelmat myöntää opiskelijoille pääsyn useisiin eri korvaamaton resursseja oppimiseen. Esimerkiksi opiskelija voi pariutua yhdistelmä eri lääkeyhtiöiden, lääketieteellinen tutkimus virastot ja yliopistot tarjoavat opetusta alalla biologian.

Niille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita biologiasta ja biotieteiden, merkittävin hyöty tämän polun tutkimus on jalka ylös se tarjoaa työllisyyden kokemus. Useita vuosia tutkimus- ja lab työtä voi merkitä paljon käytännön, teknistä ymmärrystä. Tämä kokemus voi puolestaan ​​luovat vahvan perustan menestyksekkään uran alalla.

Jokainen Professional Master Biologia ja biotieteet osallistuu erilaisia ​​kustannuksia. Paras tapa oppia tietyn koulun 's lukukausimaksuja ja osanottomaksut on soittaa ja kysyä hakutoimistopalvelut.

Professional Master Biologia ja biotieteet voi kääntää useita uraa, erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä biologeja. Tutkinto voi sallia opiskelijat voivat erikoistua tietojaan alan useilla eri erityisaloilla, kasvien biologiasta epidemiologia. Riippuen opiskelijan 's keskittyä, hän voi halutessaan tulla laboratorioteknikko tai tutkija.Jotkut kentät voivat vaatia vielä korkeakoulujen ja opiskelijoiden haluavat harjoittaa tutkimustehtävissä näillä alueilla usein valitsevat loppuun enemmän koulunkäynnin ennen työnhakijaksi.

Lopulta Professional Master Biologia ja biotieteet voi olla erittäin edullinen uran edetessä. Voit aloittaa prosessin paikallistamiseen ja soveltamalla ihanteellinen ohjelma sinulle, käyttää haettavissa listaus kouluissa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

Näytä lisää

MPhil in Life Science

The Hong Kong University of Science and Technology
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 2 vuotta September 2018 Hongkong Hong Kong + 1 lisää

[+]

Maisterit Ammatilliset biotieteetssa. Missiomme on ylläpitää ja levittää hyvämaineinen akateemisen ohjelman life science by huippuosaaja tutkimukseen ja koulutukseen, sekä osallistuvat merkittävällä bioteknologian innovaatioita alueellisella ja kansainvälisellä areenoilla. . [-]

Maanviljelyteknikko Ja Biotieteiden

Hirosaki University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta April 2018 Japani Hirosaki

Maisteriohjelma koostuu viidestä kurssia: "Biology", "Biochemistry & Molecular Biology", "Applied Biosciences", "Agriculture & puutarhaviljelyssä", ja "Agricultural & Environmental Engineering". [+]

Asteen koulutusta ja tutkimusta maatalous- ja biotieteet Maisteriohjelma koostuu viidestä kurssia: "Biologia", "Biochemistry & Molecular Biology", "Applied Biosciences", "Maatalous ja puutarhaviljelyssä", ja "Agricultural & Environmental Engineering". Opiskelija voi valita kahdesta opetusohjelmia riippuen niiden tulevaisuuden suunnitelmista: akateemista tutkimusohjelman (tutkijoiden koulutuksen) tai käytännön tutkimusohjelman (koulutusta teknisiä asiantuntijoita). Maisterintutkinto Maa- ja Life Sciences myönnetään niille, jotka ovat ansainneet tarpeeksi opintopistettä ja ovat toimittaneet hyväksytyn väitöskirja. Pyrimme ymmärtämään laajaa tekniikkaa ja koulutusta korkeus asiantuntija, joka voi edistää kehitystä asiantuntijayhteisön, ylivoimainen insinööri kansainvälisen näkökenttä, ja tutkija, joka vastaanottaa pyynnön ajat etukäteen ja voi haastaa kehittynyt tutkimus. [-]