MASTERSTUDIES

Selaa Maisteriohjelmia Ammatilliset opinnotssa Australiassa 2020/2021

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Ammatillinen tutkimuksissa ohjelma on erinomainen koulutus valinta kaikille, jotka on kiinnostunut jatkamaan palkitseva ura poistuttuaan korkeakoulutukseen. Tämäntyyppinen ohjelma on tarkoitus opettaa mitä he tarvitsevat tietää saapumisen ja menestyminen työpaikalla.

Australia on kolmanneksi suurin ulkomaalaisten opiskelijoiden lukumäärä maailmassa huolimatta yhteisö vain 23 miljoonaa euroa. Nämä ovat vahva akateeminen valtakirjaa, mutta Australian laitokset ovat yhtä korkealle rankattu kuin kaupungeissa että talossa niitä ympäri synnyinmaa.

Parhaat Maisteriohjelmat Ammatilliset opinnotssa Australiassa 2020/2021

2 tulosta kohteessa Ammatilliset opinnot, Australia Filter

Master of Health, Safety ja ympäristö

Queensland University of Technology
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

QUT: n terveys-, turvallisuus- ja ympäristötieteiden maisteri on tarkoitettu niille, jotka haluavat vaikuttaa työ-, terveys- ja turvallisuus- sekä ympäristöjohtamisstandardien ...

Lue lisää

Master of Arts (Research) in Humanities and Social Sciences

University of Technology Sydney
MA
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;4 vuotta
Englanti
Kampus

The Master of Arts (Research) in Humanities and Social Sciences provides an opportunity for graduates to develop their research skills, deepen their knowledge in an area of th ...

Lue lisää