MASTERSTUDIES

Selaa Maisteriohjelmia Ammatilliset opinnotssa Italiassa 2020/2021

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Yksi on jo astetta hakea master 's ohjelma. Useimmat master 's koulutusohjelman vaatisi opiskelija suorittaa master ' s opinnäytetyön tai tutkimuksen paperi.

Termi ”ammattiopinnot” käytetään viittaamaan opetusohjelmia, jotka on suunniteltu tarjoamaan yhtä huolella kuin mahdollista työpaikan. Opiskelija voi oppia tietyn toimialan tai yleinen ammattikäsitteitä sekä merkittäviä uran taitoja.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Parhaat Maisteriohjelmat Ammatilliset opinnotssa Italiassa 2020/2021

2 tulosta kohteessa Ammatilliset opinnot, Italia Filter

Master Taiteiden Ja Suunnittelu Johtamisen (MADEM)

Università LUM Jean Monnet School of Management
Maisteri
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Taiteen maisteri

Lue lisää

Uusien taiteiden tekniikan maisteri

NABA
MA
Loka 2020
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Italialainen
Kampus

Uusi kaksivuotinen uusien taiteiden tekniikoiden maisteri, yhdessä mediasuunnittelun ja multimedian taiteiden sekä luovien tekniikoiden taiteiden tutkinnon kanssa, tutkii maai ...

Lue lisää