MASTERSTUDIES

Täältä löydät Etäopiskelu Maisteriohjelmat Ammatilliset opinnotssa Pohjois-Amerikassa 2020

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Termi ”ammattiopinnot” käytetään viittaamaan opetusohjelmia, jotka on suunniteltu tarjoamaan yhtä huolella kuin mahdollista työpaikan. Opiskelija voi oppia tietyn toimialan tai yleinen ammattikäsitteitä sekä merkittäviä uran taitoja.

Vaikka etäopiskelu kurssit ovat eräpäiviä, jotka on täytettävä, on upea paljon täyttää, kun voi suorittaa tehtäviä, kun opiskelee etäältä. Kun online-vaihtoehto, Voisit poistua keskusteluryhmään tarvittaessa palata töihin ja sitten liittyä työn jälkeen tarvittaessa. Etäopetus kursseja voidaan ottaa missä tahansa paikassa sinulla on Internet-yhteys. Voit myös suorittaa luokat Internet lounge missään hotellissa ympäri maailmaa, jos tarvitset lomaa.

Yhdysvallat sijaitsee Pohjois-Amerikan mantereen. Se on kolmanneksi suurin maa koko maailmassa. Se on suhteellisen lyhyt historia verrattuna muihin maailman kansat, on yksi maailman 's suurimpia talouksia, ja on yksi maailman ' s kaikkein eri väestöryhmien.

Aloita tänään Parhaat Etäopiskelu Jatko-opinnot Ammatilliset opinnotssa Pohjois-Amerikassa 2020

3 tulosta kohteessa Ammatilliset opinnot, Pohjois-Amerikka, Distance learning Filter

Master of Science in Health

Universidad de Sonora
Meksiko, Hermosillo
Johtamiskurssit
Elokuu 2020
<
Full-time
<
2 vuotta
20 Apr 2019
Espanjalainen
Opetus kampuksella

Yleinen tavoite: Kouluttaa henkilöresursseja, joilla on kyky toteuttaa korkeatasoista tutkimusta terveyden alalla, ja välittää tietämystään opetustoiminnalla ja tulosten levit ...

Lue lisää

Poikamies omaishoidon (2 vuoden osakkuusyrityksen plus yliopiston siirto)

San Mateo Colleges of Silicon Valley
Yhdysvallat, San Mateo
Johtamiskurssit
Tammikuu 2020
<
Full-time
<
4 lukukaudet
15 Nov 2016
Englanti
Opetus kampuksella

Vaatimukset alla tulee käyttää ohjeellisia. Nykyinen opiskelijoiden tulisi keskustella DegreeWorks niiden erityisiä vaatimuksia perustuu niiden luettelo oikeuksista.

Lue lisää

Master of ammattiopinnot (MPS)

Fort Hays State University Graduate School
Yhdysvallat, Wichita + 1 More
Johtamiskurssit
Elokuu 2020
<
Full-time
<
Part-time
<
30 tuntia
15 Jun 2014
Opetus kampuksella
Online

MPS-ohjelma on suunniteltu monitieteinen määrin vastaamaan uusiin työvoimatarpeisiin. Pitoisuudet ovat saatavilla: Human Resource Management, johtajuutta, Rikosoikeus, kemia, ...

Lue lisää