Filter
Maisterin tutkinnot

Täältä löydät Maisteriohjelmaa Arkkitehtoninen analytiikkassa

Suorittaa ylempi tutkinto on erinomainen vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat jatkotutkimuksiin suoritettuaan kandidaatin 's ohjelma tai ammattilaisille etsivät uran muutos. On monia kokoaikaisia ​​ja osa-aikaisia ​​ohjelmia, jotka voivat tasoittaa tietä korkea maksaa mahdollisuuksia.

Mikä on Master 's Arkkitehtoniset Analyticsin? Tämäntyyppinen tutkinto valmistelee ihmisiä ryhtymään työelämässä toimivaltaisina arkkitehdit. Se keskittyy mielekästä insinöörikoulutukseen rakentamiseen tarvittavat visuaalisesti miellyttävä vielä foundationally äänen rakenteesta. Opiskelijat keskittyä suunnitteluun ja matemaattisia periaatteita, jotta he voivat ymmärtää jokaisessa vaiheessa rakennuksen prosessia. He saattavat oppia suunnittelemaan vanhainkodeissa, kaupalliset pilvenpiirtäjiä ja teollisuuslaitokset.

Yksilöt, jotka suorittavat maisterin 's Architectural Analytics kehittää vahva kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisun taitoja.He oppivat strategisesti soveltaa keskeisiä tekniikan periaatteita odotuksiin asiakkaiden, joka voi olla erittäin hyödyllinen urallaan. Ne voivat myös oppia olemaan tehokkaita johtajia kykenevä siirtää tehtäviä ja motivoiva tiimin jäsenet.

Kustannukset päällikön tutkinto vaihtelee toimielimelle. Kustannukset riippuu myös ohjelman pituuteen; useimmat ohjelmat yleensä kestää yhdestä kolmeen vuotta loppuun. Opiskelemaan voi ottaa yhteyttä hallintoviraston toimielinten he 'uudelleen kiinnostunut oppimaan lisää.

On monia mahdollisuuksia valmistuneille Master 's Architectural Analytics. Useimmat tulevat työelämään suunnitella huippuluokan rakennuksia asiakkaille, mukaan lukien kestävä rakennuksia, jotka hyödyntävät vihreän teknologian. Täytettävien paikkojen rakentamisessa, valmistus, hallituksen ja konsultointi aloilla. Tehtäviin kuuluu johtamisesta hankkeita, tilintarkastus rakennuksia ja kehittää koodia ja säännöissä.

Instituutiot ympäri maailmaa tarjoavat tällaista astetta. Opiskelija voi halutessaan ottaa kursseja verkossa tai kampuksella riippuen niiden ammatillisia tavoitteita ja mieltymyksiä. Aloita etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Arkkitehtoninen analytiikka

University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Suorituskykyisten rakennusten Master of Engineering Leadership (MEL) on suunniteltu insinööreille ja arkkitehdeille, jotka haluavat tehdä eron rakennusalalta. ... [+]

* Sovellusjärjestelmä avautuu 2. tammikuuta 2019.

Suorituskykyisten rakennusten Master of Engineering Leadership (MEL) on suunniteltu insinööreille ja arkkitehdeille, jotka haluavat tehdä eron rakennusalalta. Tämän ohjelman jatko-opiskelijoilla on tekniset ja johtava taidot parantaa olemassa olevien rakennusten energiatehokkuutta ja suunnitella integroituja korkean suorituskyvyn energiaratkaisuja uusille rakennuksille.

Energian käyttö rakennuksissa on merkittävä kasvihuonekaasupäästö, mikä tekee siitä etusijalle entistä energiatehokkaampien rakennusten suunnittelun ja rakennusten nykyaikaistamisen. Tämä on kasvava ala, jolla on mahdollisuuksia konsultointiin, rakentamiseen, valmistukseen ja hallintoon. Kun hallitukset kaikilla tasoilla lisäävät energiansäästöä koskevia normeja, tarvitaan ammattilaisia, jotka voivat ottaa johtajuutta integroitujen, tehokkaiden energiaratkaisujen suunnittelussa rakennetussa ympäristössämme.... [-]

Kanada Vancouver
January 2020
Full-time
12 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi