MASTERSTUDIES

Täältä löydät Maisteriohjelmaa Arkkitehtoninen analytiikkassa

Suorittaa ylempi tutkinto on erinomainen vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat jatkotutkimuksiin suoritettuaan kandidaatin 's ohjelma tai ammattilaisille etsivät uran muutos. On monia kokoaikaisia ​​ja osa-aikaisia ​​ohjelmia, jotka voivat tasoittaa tietä korkea maksaa mahdollisuuksia.

Mikä on Master 's Arkkitehtoniset Analyticsin? Tämäntyyppinen tutkinto valmistelee ihmisiä ryhtymään työelämässä toimivaltaisina arkkitehdit. Se keskittyy mielekästä insinöörikoulutukseen rakentamiseen tarvittavat visuaalisesti miellyttävä vielä foundationally äänen rakenteesta. Opiskelijat keskittyä suunnitteluun ja matemaattisia periaatteita, jotta he voivat ymmärtää jokaisessa vaiheessa rakennuksen prosessia. He saattavat oppia suunnittelemaan vanhainkodeissa, kaupalliset pilvenpiirtäjiä ja teollisuuslaitokset.

Yksilöt, jotka suorittavat maisterin 's Architectural Analytics kehittää vahva kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisun taitoja.He oppivat strategisesti soveltaa keskeisiä tekniikan periaatteita odotuksiin asiakkaiden, joka voi olla erittäin hyödyllinen urallaan. Ne voivat myös oppia olemaan tehokkaita johtajia kykenevä siirtää tehtäviä ja motivoiva tiimin jäsenet.

Kustannukset päällikön tutkinto vaihtelee toimielimelle. Kustannukset riippuu myös ohjelman pituuteen; useimmat ohjelmat yleensä kestää yhdestä kolmeen vuotta loppuun. Opiskelemaan voi ottaa yhteyttä hallintoviraston toimielinten he 'uudelleen kiinnostunut oppimaan lisää.

On monia mahdollisuuksia valmistuneille Master 's Architectural Analytics. Useimmat tulevat työelämään suunnitella huippuluokan rakennuksia asiakkaille, mukaan lukien kestävä rakennuksia, jotka hyödyntävät vihreän teknologian. Täytettävien paikkojen rakentamisessa, valmistus, hallituksen ja konsultointi aloilla. Tehtäviin kuuluu johtamisesta hankkeita, tilintarkastus rakennuksia ja kehittää koodia ja säännöissä.

Instituutiot ympäri maailmaa tarjoavat tällaista astetta. Opiskelija voi halutessaan ottaa kursseja verkossa tai kampuksella riippuen niiden ammatillisia tavoitteita ja mieltymyksiä. Aloita etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

1 tulosta kohteessa Arkkitehtoninen analytiikka Filter

Master of Engineering Leadership korkean suorituskyvyn rakennuksissa

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Johtamiskurssit
Helmi 2021
<
Full-time
<
12 kuukautta
Englanti
Kampus

Suorituskykyisten rakennusten Master of Engineering Leadership (MEL) on suunniteltu insinööreille ja arkkitehdeille, jotka haluavat tehdä eron rakennusalalta.

Lue lisää