Maisteriohjelma Arkkitehtuurissa Irlannissa

Selaa Maisteriohjelmia Arkkitehtuurissa Irlannissa 2019

Arkkitehtuuri

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Arkkitehtuurin opinnoissa painopisteitä ovat rakentamisen ja sisustussuunnittelun historia erilaisten taidesuuntausten kontekstissa. Opiskelijat pääsevät perehtymään muun muassa kuuluisiin arkkitehteihin ja erilaisiin arkkitehtonisiin suuntauksiin kautta Amerikkojen ja Euroopan historian.

Irlanti on saari luoteeseen Manner-Euroopassa. Se on kolmanneksi suurin saari Euroopassa ja kahdeskymmenes suurin saari maapallolla. Alueen itäpuolella on suurempi Ison-Britannian saari, josta se on erotettu Irlanninmerellä.

Parhaat Maisteriohjelmat Arkkitehtuurissa Irlannissa 2019

Näytä lisää

Master of Architectural Science - Sustainable Building Design & Performance

UCD College of Engineering and Architecture
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Irlanti Dublin

[+]

Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet ja jatko-ohjelmia, joiden UCD School of Architecture, Planning and Environmental Policy ja UCD Energy Research Group ovat päätyneet työskentelemään maailmankuulun konsulttiyritykset, käytännöt, tutkimus virastojen ja yliopistojen.

Kokemukset yrityksen kävi vielä suurempi kiitos omistettu opettajien olen ollut ja paljon ystäviä eri puolilta maailmaa tein. Toinen etu on, että sain mahdollisuuden tutustua hämmästyttävä luonnon ihmeitä Irlannin ja tapaa ihanat paikallisia ihmisiä.

UCD isännöi erinomainen paperilla ja elektronisen kirjaston resursseja alueilla arkkitehtuurin ja kestävää muotoilua.

* Kurssit pysyy auki kunnes kaikki paikat on täytetty, siis varhainen sovellus on suositeltavaa... [-]


Arkkitehtuurin päällikkö

UCD College of Engineering and Architecture
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Irlanti Dublin

Tämä kaksivuotinen ohjelma täyttää arkkitehtuurin ammatillisen koulutuksen toisen osan vaatimukset (RIBA ja RIAI akkreditoitu). Se antaa opiskelijoille mahdollisuuden käsitellä monimutkaisia ​​suunnitteluongelmia haastavissa konteksteissa. [+]

Tutkinto (taso 9 nfq, luotto 120)

Tämä kaksivuotinen ohjelma täyttää arkkitehtuurin ammatillisen koulutuksen toisen osan vaatimukset (RIBA ja RIAI akkreditoitu). Se antaa opiskelijoille mahdollisuuden käsitellä monimutkaisia ​​suunnitteluongelmia haastavissa konteksteissa. Studiotyöprojektien, akateemisten kirjoitusten ja käytännön kokeiden avulla se kehittää ammatillisia valmiuksia samalla kun samalla painotetaan tutkimusta ja kriittistä tutkimusta.

Tämä ohjelma on akkreditoitu Irlannin ammattikorkeakoulusta (RIAI) ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta (RIBA) ja jatkaa USA: n akkreditointia (NAAB).Korostetaan voimakkaasti tutkimusta ja kriittistä, reflektiivistä käytäntöä.Intensiivinen pienryhmäopetus johtajilta ja akateemikoilta.Kaksi UCD akateemikkoa ovat vuoden 2005 Royal Gold Medal (maailman arvostetuin arkkitehtuuripalkinto)Kenen pitäisi hakea?... [-]