close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Maisteriohjelmat Arkkitehtuurissa 2020 Nottingham Iso-Britanniassa

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.Jos soveltava matematiikka kiinnostaa, arkkitehtuurin opinnot voivat olla juuri oikea valinta. Alan opinnoissa keskitytään muun muassa siihen, miten voidaan… Lue lisää

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Jos soveltava matematiikka kiinnostaa, arkkitehtuurin opinnot voivat olla juuri oikea valinta. Alan opinnoissa keskitytään muun muassa siihen, miten voidaan suunnitella kustannustehokkaita, visuaalisesti huomiota herättäviä ja rakenteellisesti toteuttamiskelpoisia koteja ja rakennuksia, ja ratkaisua etsittäessä painotetaan aina tekniikan yleisiä periaatteita ja erilaisia ongelmanratkaisumenetelmiä.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Nottingham on tunnettu legenda Robin Hood, kaksi suurta teatteria ja paljon museoita ja gallerioita. Se on myös kaksi yliopistot, jotka ovat yli 60000 opiskelijaa, 12000 joista kansainvälisiä.

Pyydä lisätietoa maisterin tutkinnoista Arkkitehtuurissa Nottingham Iso-Britanniassa 2020

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Nottingham, Yhdistynyt kuningaskunta

Tämä kurssi keskittyy integroimaan uusiutuvaa energiaa ja kestäviä teknologioita parantaa mukavuutta ja ilmastoa.

Tämä kurssi keskittyy integroimaan uusiutuvaa energiaa ja kestäviä teknologioita parantaa mukavuutta ja ilmastoa. -
MSc
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Nottingham, Yhdistynyt kuningaskunta

Tämä kurssi keskittyy materiaalin ja tekniikan rooliin ja soveltamiseen nykyaikaisen arkkitehtuurin luomisessa.

Tämä kurssi keskittyy materiaalin ja tekniikan rooliin ja soveltamiseen nykyaikaisen arkkitehtuurin luomisessa. -
Maisteri
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä