MASTERSTUDIES

Täältä löydät Maisteriohjelmat Arkkitehtuurissa 2020 Madingley Iso-Britanniassa

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Arkkitehtuurin opintojen aikana opiskelijat oppivat suunnittelemaan koteja ja muita rakennuksia sekä yksityisille asiakkaille että suurillle yrityksille. Opiskelijat voivat esimerkiksi oppia käyttämään lukuisia erilaisia tietokoneohjelmia, joita toimivien tilojen suunnittelussa nykyään käytetään. Opintojen aikana pääsee tutustumaan myös siihen, miten ammattilaiset tekevät yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja oman työtiimin kesken.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Pyydä lisätietoa maisterin tutkinnoista Arkkitehtuurissa Madingley Iso-Britanniassa 2020

1 tulosta kohteessa Arkkitehtuuri, Madingley Filter

MSt in Interdisciplinary Design for the Built Environment

University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership
Maisteri
06 Syys 2020
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

The Master of Studies (MSt) in Interdisciplinary Design for the Built Environment (IDBE) is a transformative part-time master’s course at the University of Cambridge, for glob ...

Lue lisää