19 Maisteri Ohjelmat sisään Arkkitehtuuri sisään Yhdistynyt kuningaskunta for 2024

Maisteri Ohjelmat sisään Arkkitehtuuri sisään Yhdistynyt kuningaskunta for 2024Filter
    • Poole, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Masters of Architecture tutkii uusia lähestymistapoja arkkitehtuurikäytäntöön tekemisen, innovaatioiden ja yhteistyön kautta. Tämä kaksivuotinen, studiopohjainen kurssi on toinen osa kolmiosaista pätevyyttä arkkitehtiksi tullessa. Tämä suunnittelupohjainen ammattipätevyys on akkreditoinut Britannian arkkitehtien kuninkaallinen instituutti (RIBA) ja arkkitehtien rekisteröintilautakunta (ARB). Tulet työskentelemään muiden valmistajien, yhteistyökumppaneiden ja avustajien kanssa, jotka ovat tulleet eri kouluista ympäri maailmaa; sinulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä eri taiteiden välillä.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Arkkitehtuurin maisteriohjelma (ARB/RIBA osa II) Royal College of Artissa on tutkimukseen perustuva, studiopohjainen jatkokoulutus, joka testaa kriittisesti arkkitehtuurin tekemistä ja tilakäytäntöjä. Ohjelma tukee kunkin opiskelijan henkilökohtaisen kannan ja käytäntöjen kehittymistä suhteessa alaan. Ohjelma edistää osallistavaa, kriittistä ja reagoivaa kontekstia, jossa arkkitehtuuria tutkitaan pikemminkin välineenä kuin päämääränä itsessään. Kiinnitämme huomiota kiireellisiin poliittisiin, yhteiskunnallisiin ja ekologisiin kysymyksiin, minkä ansiosta voimme tarkastella arkkitehtuurin tuotantokonteksteja ja -prosesseja ja tukea opiskelijoitamme määrittelemään käytäntöjä uudelleen.

    • Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Innovatiivinen elokuvaarkkitehtuurin maisteriohjelma innokkaille arkkitehtuurin perustutkinnon suorittaneille opiskelijoille, jotka haluavat tutkia tulevaisuuden mahdollisuuksia arkkitehtuurin, suunnittelun, elokuvan ja luovien alojen parissa

    • Dundee, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Jatka matkaasi ammattiarkkitehtuurin asemaan University of Salford . Suunniteltu opiskelijoille, joilla on intohimo suunnitteluun, ideoiden halu ja halu kokeilla, osa 2 maaliskuun arkkitehtuuritutkintomme tarjoaa sinulle mukaansatempaavan oppimiskokemuksen vertaansa vailla olevassa kohteessa. Sijainnistamme maailman ensimmäisen teollisuuskaupungin sydämessä ja studiooppimisympäristössämme voit tutkia ekologisten ja ihmisten järjestelmien välistä arkkitehtonista suhdetta. Tutkit kriittisesti historiaa ja teorioita paikkojen tekemiseen liittyvien kulttuuriarvojen luomisessa.

    • Lincoln, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Lincoln School of Architecture ja rakennetun ympäristön arkkitehtuurin maisteri (MArch) tarjoaa sinulle mahdollisuuden lujittaa muotoilevaa koulutustasi ja kokemuksiasi käytännössä, haastaen sinut kyseenalaistamaan ennakkokäsityksesi tieteenalasta ja rohkaisemaan sinua olemaan tekemisissä ei vain nykyajan kanssa. arkkitehtuurin käytännön haasteita, vaan omaksua spekulatiivisesti ja kriittisesti tieteenalan tulevaisuutta.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
    • Online

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    MArch (osa 2) on pitkäaikainen ja kunnioitettu kurssi, jonka ARB määrittelee ja jonka RIBA on vahvistanut ammatillisen koulutuksen toisen vaiheen vapauttamiseksi. Kurssin painopiste on innovatiivisessa suunnittelutyössä ja huolehtivan ja kriittisen lähestymistavan kehittämisessä arkkitehtuurin opiskeluun ja käytäntöön.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Lähi-idän islamilainen alue on saanut aikaan vaikuttavan materiaalikulttuurin, joka jatkuu nykyisessä muodossa. Ohjelma kattaa alueen, joka ulottuu islamilaisesta Espanjasta arabimaiden, Turkin, Iranin ja Keski-Aasian kautta moninaisina historiallisina ajanjaksoina. Se tarjoaa opiskelijoille vertaansa vailla olevan tilaisuuden tutkia tiettyjä alueita tai taiteluokkia, mukaan lukien Fatimid-taiteen; Marokon arkkitehtuuri ja urbanismi; Arabialainen, persialainen ja turkkilainen maalaus; Koraanin kalligrafia ja valaistus; Mamluk-taide ja arkkitehtuuri; Turkkilaisten ja Balkanin ottomaanien taiteet ja arkkitehtuuri; ja Länsi-Iranin aineellinen kulttuuri. Myös islamilaisen Lähi-idän arkeologisia kysymyksiä tarkastellaan.

    • Kingston upon Thames, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Arkkitehtuuri on ammatti; Tämä kurssi on olennainen osa vaihesarjaa – RIBA-osat 1, 2 ja 3 – jotka johtavat siihen. Arkkitehtien rekisteröintilautakunta (ARB) määrää UK:n arkkitehtien rekisteriin pääsyn kriteerit. ARB ja Royal Institute of British Architects (RIBA) ovat sopineet pitävänsä kriteerit yhteisen ja onnistuneen suorittamisen MArch tutkinto antaa osan 2 poikkeuksen.

    • Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Jännittävä, luova maisterintutkinto ARB:n ja RIBA:n akkreditoinnilla arkkitehtuurin ensimmäisen tutkinnon suorittaneille opiskelijoille, jotka haluavat edetä opinnoissaan harjoittavan arkkitehdin lopulliseen tutkintoon. Painopisteesi on tutkia kriittisen käytännön, suunnittelun ja tutkimuksen välisiä suhteita arkkitehtonisten ehdotusten tekemisessä.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    MArch Design Practice on yksivuotinen ohjelma, joka tukee arkkitehtien, suunnittelijoiden ja tila-alan toimijoiden luovaa ja kriittistä sitoutumista rakennetun ympäristön suunnitteluun. Kun ilmasto on keskeisessä asemassa, opiskelijat pohtivat, kuinka uudelleenkäyttö, materiaalit, jäte ja ruumiillistuva hiili leikkaavat talouden, politiikan ja identiteetin luodakseen uusia mahdollisuuksia suunnittelukäytännölle oikeudenmukaisessa siirtymässä kohti oikeudenmukaista ja kukoistavaa maailmaa. Opiskelijat suhtautuvat kriittisesti rakentamisen planeettallisiin vaikutuksiin ja tekevät rohkeita, tarkkoja ja tietoisia suunnitteluehdotuksia, joiden avulla voidaan rakentaa maailmaa muuten.

    • Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Jännittävä, luova maisterintutkinto, jolla on akkreditointi ARB: ltä ja RIBA: lta, arkkitehtuurin ensimmäisen asteen opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan lopulliseen kelpoisuuteen käytännön arkkitehtina. Kurssi rohkaisee sivuttaista ajattelua, ongelmanratkaisua, luovuutta ja sitoutumista aiheisiin itsekriittisessä prosessissa. Mutta se on myös laaja sitoutumisessaan. Se käsittelee niin erilaisia kysymyksiä kuin meidän selviytyminen planeetalla ja paikalliset sitoutuminen kulttuuriin ja käsityöhön - minkä tahansa valmistaminen kokonaisesta kaupungista ovenkahvaan.

    • Norwich, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ota seuraava askel kohti pätevää arkkitehtia maaliskuun arkkitehtuurikurssillamme. Ainutlaatuisen suunnitteluäänen kehittäminen on kurssin ytimessä ja samalla varustaa menestyneille valmistuneille tarvittava ammatillinen pätevyys.

    • Headington, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Sustainable Architecture: Evaluation and Design MSc on ainutlaatuinen, monialainen kurssi. Se perustettiin vuonna 1994 ja jatkaa kasvuaan ja kehittymistä. Pysymme ajan tasalla rakennusalan kestävän kehityksen, politiikan ja edistyksen muutoksista.

    • Madingley, Yhdistynyt kuningaskunta

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Sekoitettu

    Englanti

    Master of Studies (MSt) rakennetun ympäristön välitieteellisessä suunnittelussa (IDBE) on muuntava osa-aikainen master-kurssi Cambridgen yliopistossa rakennetussa ympäristössä työskenteleville globaaleille ammattilaisille.