Maisteriohjelma Arkkitehtuurissa Puerto Ricossa

Selaa Maisteriohjelmia Arkkitehtuurissa Puerto Ricossa 2019

Arkkitehtuuri

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Arkkitehtuurin opinnoissa painopisteitä ovat rakentamisen ja sisustussuunnittelun historia erilaisten taidesuuntausten kontekstissa. Opiskelijat pääsevät perehtymään muun muassa kuuluisiin arkkitehteihin ja erilaisiin arkkitehtonisiin suuntauksiin kautta Amerikkojen ja Euroopan historian.

On olemassa useita laitoksia korkeakoulujen puolilla Puerto Rico, jossa yliopiston Puerto Rico on vanhin ja suurin. Koska alueella Yhdysvalloissa, kansalaiset voivat saada uusia mahdollisuuksia koulutukseen.

Parhaat Maisteriohjelmat Arkkitehtuurissa Puerto Ricossa 2019

Näytä lisää

Arkkitehtuurin päällikkö

Universidad del Turabo
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 4 vuotta January 2019 Puerto Rico Gurabo

Master of Architecture tutkinto-ohjelman tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille vaadittava koulutus taustalla ja käytännön kokemus päästä arkkitehtuurin ammattiin. Ohjelman painopiste tasapainottaa historiallista, teoreettista, teknistä, käytännöllistä ja suunnittelutietoa arkkitehtuurin taloudellisissa, sosiaalisissa ja ammatillisissa ulottuvuuksissa. [+]

Kuvaus

Master of Architecture tutkinto-ohjelman tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille vaadittava koulutus taustalla ja käytännön kokemus päästä arkkitehtuurin ammattiin. Ohjelman painopiste tasapainottaa historiallista, teoreettista, teknistä, käytännöllistä ja suunnittelutietoa arkkitehtuurin taloudellisissa, sosiaalisissa ja ammatillisissa ulottuvuuksissa. Opiskelija työskentelee myös design-build-studiossa, jossa on yhteisölähtöinen projekti, joka sisältää tutkimusta, kaavamaista suunnittelua, suunnittelun kehittämistä ja innovatiivisen ratkaisun rakentamista, joka sisältää kaikki käytännön vaiheet, kuten elinkelpoisuustutkimuksen, sopimusasiakirjan, rakennushankinnan ja rakennushallinnon vaiheissa. Ohjelma on suunniteltu siten, että se sopii hyvin keskitetyn opiskelijan tarpeisiin, jotka aikovat suorittaa arkkitehtuurilisenssiprosessin ja tulla keskeisiksi paloiksi integroidakseen nykyaikaisen arkkitehtuurikäytännön sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.... [-]