Maisteriohjelma Arkkitehtuurissa Puerto Ricossa

Selaa Maisteriohjelmia Arkkitehtuurissa Puerto Ricossa 2018/2019

Arkkitehtuuri

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Arkkitehtuurin opintojen aikana opiskelijat oppivat suunnittelemaan koteja ja muita rakennuksia sekä yksityisille asiakkaille että suurillle yrityksille. Opiskelijat voivat esimerkiksi oppia käyttämään lukuisia erilaisia tietokoneohjelmia, joita toimivien tilojen suunnittelussa nykyään käytetään. Opintojen aikana pääsee tutustumaan myös siihen, miten ammattilaiset tekevät yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja oman työtiimin kesken.

On olemassa useita laitoksia korkeakoulujen puolilla Puerto Rico, jossa yliopiston Puerto Rico on vanhin ja suurin. Koska alueella Yhdysvalloissa, kansalaiset voivat saada uusia mahdollisuuksia koulutukseen.

Parhaat Maisteriohjelmat Arkkitehtuurissa Puerto Ricossa 2018/2019

Näytä lisää

Arkkitehtuurin päällikkö

Universidad del Turabo
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 4 vuotta January 2019 Puerto Rico Gurabo

Master of Architecture tutkinto-ohjelman tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille vaadittava koulutus taustalla ja käytännön kokemus päästä arkkitehtuurin ammattiin. Ohjelman painopiste tasapainottaa historiallista, teoreettista, teknistä, käytännöllistä ja suunnittelutietoa arkkitehtuurin taloudellisissa, sosiaalisissa ja ammatillisissa ulottuvuuksissa. [+]

Kuvaus

Master of Architecture tutkinto-ohjelman tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille vaadittava koulutus taustalla ja käytännön kokemus päästä arkkitehtuurin ammattiin. Ohjelman painopiste tasapainottaa historiallista, teoreettista, teknistä, käytännöllistä ja suunnittelutietoa arkkitehtuurin taloudellisissa, sosiaalisissa ja ammatillisissa ulottuvuuksissa. Opiskelija työskentelee myös design-build-studiossa, jossa on yhteisölähtöinen projekti, joka sisältää tutkimusta, kaavamaista suunnittelua, suunnittelun kehittämistä ja innovatiivisen ratkaisun rakentamista, joka sisältää kaikki käytännön vaiheet, kuten elinkelpoisuustutkimuksen, sopimusasiakirjan, rakennushankinnan ja rakennushallinnon vaiheissa. Ohjelma on suunniteltu siten, että se sopii hyvin keskitetyn opiskelijan tarpeisiin, jotka aikovat suorittaa arkkitehtuurilisenssiprosessin ja tulla keskeisiksi paloiksi integroidakseen nykyaikaisen arkkitehtuurikäytännön sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.... [-]