Filter
Maisterin tutkinnot
Ruotsi

Selaa Maisteriohjelmia Arkkitehtuurissa Ruotsissa 2019

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Arkkitehtuurin opinnoissa painopisteitä ovat rakentamisen ja sisustussuunnittelun historia erilaisten taidesuuntausten kontekstissa. Opiskelijat pääsevät perehtymään muun muassa kuuluisiin arkkitehteihin ja erilaisiin arkkitehtonisiin suuntauksiin kautta Amerikkojen ja Euroopan historian.

Ruotsi (Sverige) on suurin Pohjoismaissa, jonka väkiluku on noin 9,5 miljoonaa euroa. Sen rajanaapureita Norjassa ja Suomessa ja se on kytketty Tanskan kautta silta Juutinrauman (Öresundsbron). Ruotsi on vahva perinne on avoin, mutta hienovaraisen maassa.

Parhaat Maisteriohjelmat Arkkitehtuurissa Ruotsissa 2019

Read More Read Less

2 tulosta kohteessa Arkkitehtuuri, Ruotsi

KTH Royal Institute of Technology

Yleisenä tavoitteena on varmistaa yksittäisten etenemistä ja kattava käsitys alan ja liittyvää tietoa alueilla. ... [+]

Yleisenä tavoitteena on varmistaa yksittäisten etenemistä ja kattava käsitys alan ja liittyvää tietoa alueilla.

Tavoitteenamme on kouluttaa päteviä konsultteja ja johtajat, joilla on mahdollisuuksia kehittää rakennetun ympäristön osalta suunnittelun, tekniikan, talouden, laatu, estetiikka ja pitkän aikavälin kestävyyttä.

Ura

Haasteisiin, jotka liittyvät kestävään kehitykseen, ja samalla kehittää kaupunkiympäristön ja rakennuksia, jotka tarjoavat elämänlaatua ja rikas liiketoimintamahdollisuuksia, edellyttää innovatiivisia arkkitehtuurin strategioita, uusia teknologioita ja talous- ja sosiaalipoliittisia aloitteita. Opiskelija jättää koulutusohjelman hyvin varustettu tulla työpaikalla erilaisia ​​taitoja helpottaa menestyksekkään uran.... [-]

Ruotsi Stockholm
Request Info
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Umeå University - Faculty of Science and Technology

Haluatteko osallistua kestävän arkkitehtuurin suunnitteluun ja sosiaalisesti oikeudenmukaisten kaupunkien kehittämiseen tulevaisuudessa? Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnit ... [+]

Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun päällikkö

Haluatteko osallistua kestävän arkkitehtuurin suunnitteluun ja sosiaalisesti oikeudenmukaisten kaupunkien kehittämiseen tulevaisuudessa? Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun maisteriohjelma toimii taiteellisen ja tieteellisen osa-alueen välissä. Ohjelmalle on ominaista jatkuva keskittyminen kestävyyteen, ja siinä on kokeiltava ja kokeellinen profiili opettajien kanssa eri puolilta maailmaa.

Opiskellessa

Ekologiset haasteet, kuten ilmastonmuutos ja sosiaaliset kriisit, kuten epätasa-arvoiset paikalliset ja globaalit kehitys- ja siirtolaisuuspaikat, herättävät arkkitehtuurille voimakasta kysyntää kehittää uusia ratkaisuja, jotka perustuvat laajaan monitieteelliseen näkökulmaan. Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun maisteriohjelmassa näitä monimutkaisia ​​asioita käsitellään useissa suunnittelustudioissa. Aloittamalla omasta kokemuksestasi ja eettisestä asemasta ohjelma haluaa haastaa perinteisen arkkitehtonisen käytännön ja ammatin tulevaisuuden.... [-]

Ruotsi Umeå
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi