Filter
Maisterin tutkinnot
Ruotsi Tukholma Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Täältä löydät Maisteriohjelmat Arkkitehtuurissa 2019/2020 Tukholma Ruotsissa

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Jos soveltava matematiikka kiinnostaa, arkkitehtuurin opinnot voivat olla juuri oikea valinta. Alan opinnoissa keskitytään muun muassa siihen, miten voidaan suunnitella kustannustehokkaita, visuaalisesti huomiota herättäviä ja rakenteellisesti toteuttamiskelpoisia koteja ja rakennuksia, ja ratkaisua etsittäessä painotetaan aina tekniikan yleisiä periaatteita ja erilaisia ongelmanratkaisumenetelmiä.

Ruotsi, virallisesti Ruotsin kuningaskunta, on pohjoismaa Pohjois-Euroopassa. Ruotsin rajojen Norjassa ja Suomessa, ja se on kytketty Tanskaan silta-tunneli Juutinrauman. Ruotsissa on kehitetty jälkiteollisen yhteiskunnan kehittynyt hyvinvointivaltion. Elintason ja elinajanodotteen joukossa korkeimpia maailmassa.

Koska suurin kaupunki Ruotsissa, Tukholmassa on yli 1,3 miljoonaa ihmistä kaupunkialueella. Kaupunki koostuu useista saarista ja se on pääkaupunki Ruotsissa. Tukholmassa on yli 10 yliopistoissa ja korkeakouluissa.

Pyydä lisätietoa maisterin tutkinnoista Arkkitehtuurissa Tukholma Ruotsissa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Arkkitehtuuri, Tukholma

Tutkinnot
Sijainti
Ruotsi
Tukholma
Opiskelutyyppi
Tahti
KTH Royal Institute of Technology

Yleisenä tavoitteena on varmistaa yksittäisten etenemistä ja kattava käsitys alan ja liittyvää tietoa alueilla. ... [+]

Yleisenä tavoitteena on varmistaa yksittäisten etenemistä ja kattava käsitys alan ja liittyvää tietoa alueilla.

Tavoitteenamme on kouluttaa päteviä konsultteja ja johtajat, joilla on mahdollisuuksia kehittää rakennetun ympäristön osalta suunnittelun, tekniikan, talouden, laatu, estetiikka ja pitkän aikavälin kestävyyttä.

Ura

Haasteisiin, jotka liittyvät kestävään kehitykseen, ja samalla kehittää kaupunkiympäristön ja rakennuksia, jotka tarjoavat elämänlaatua ja rikas liiketoimintamahdollisuuksia, edellyttää innovatiivisia arkkitehtuurin strategioita, uusia teknologioita ja talous- ja sosiaalipoliittisia aloitteita. Opiskelija jättää koulutusohjelman hyvin varustettu tulla työpaikalla erilaisia ​​taitoja helpottaa menestyksekkään uran.... [-]

Ruotsi Tukholma
Request Info
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi