Maisteriohjelma Arkkitehtuurissa Saksassa

Selaa Maisteriohjelmia Arkkitehtuurissa Saksassa 2019

Arkkitehtuuri

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Arkkitehtuurin opintojen aikana opiskelijat oppivat suunnittelemaan koteja ja muita rakennuksia sekä yksityisille asiakkaille että suurillle yrityksille. Opiskelijat voivat esimerkiksi oppia käyttämään lukuisia erilaisia tietokoneohjelmia, joita toimivien tilojen suunnittelussa nykyään käytetään. Opintojen aikana pääsee tutustumaan myös siihen, miten ammattilaiset tekevät yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja oman työtiimin kesken.

Saksa on hyvä kohde kansainväliselle scholarsand on laadukas korkeakoulujärjestelmä. Arvo tämän koulutustaso on parannettu Saksan 's vahva talous. Ulkomaiset opiskelijat erinomaiset elintasoa varma ja turvallinen ympäristö. Berliini on pääkaupunki.

Parhaat Maisteriohjelmat Arkkitehtuurissa Saksassa 2019

Näytä lisää

Arkkitehtuuri

SRH University Heidelberg
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 - 24 kuukautta October 2019 Saksa Heidelberg

Meidän maisteriohjelma arkkitehtuuri tarjoaa kaksi painopistealuetta Projektinhallinta Building ja Euroopan arkkitehtonisia kulttuuria. Projektinhallinnan rakentaminen ostat toteutumista liittyviä taitoja. Jossa keskitytään Euroopan rakentamisen kulttuuria opiskelee enemmän analyyttinen ja entwurflich keksi. Sinun loppuun meidän maisteriohjelman arkkitehtuuri rinnastetaan yliopistojen ja avaa mahdollisuuden edistäminen tai pääsy korkea tekninen hallintapalvelut. Ennen kaikkea, sinä täten pohjustaa tulevaa tuloa arkkitehtikamarin. [+]

Kurssiesite

Sinun tutkimus koostuu pakollisista ja valinnaisia ​​moduuleja. Pakolliset moduulit koostuvat kahdesta kolmeen järjestelmällisesti koordinoi yksittäisiä tapahtumia kunkin. Vuonna valittavia Alueella valita monenlaisia ​​kaksi lokeroa ja syventää yksittäisiä etuja. Moduuli taulukosta nähdään luettelo koko koulutusohjelman.

Peräkkäisen maisteriohjelmaan on syventää saattamista kandidaatin tutkinto-ohjelma ja kaksi erikoisaloilla: "Euroopan rakentamisen kulttuuria" ja "Rakentaminen Project Management". Yleiset prioriteetit maisteriohjelman ovat kestävän suunnittelun ja rakentamisen suunnittelu, talous, energiatehokkuus, lain ja liiketoiminnan, projektien ja kehityshankkeiden Kiinteistö- ja Construction Management.... [-]