MASTERSTUDIES

Selaa Maisteriohjelmia Arkkitehtuurissa Sveitsissä 2020

Masters tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden joko edistää ymmärrystä tietyn kysymyksen tai ottaa pois täysin eri tavalla käyttäen taitoja olet saanut edellisestä astetta.

Arkkitehtuurin opintojen aikana opiskelijat oppivat suunnittelemaan koteja ja muita rakennuksia sekä yksityisille asiakkaille että suurillle yrityksille. Opiskelijat voivat esimerkiksi oppia käyttämään lukuisia erilaisia tietokoneohjelmia, joita toimivien tilojen suunnittelussa nykyään käytetään. Opintojen aikana pääsee tutustumaan myös siihen, miten ammattilaiset tekevät yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja oman työtiimin kesken.

Sveitsi (saksa: Schweiz, ranska: Suisse, italia: Svizzera, retoromaania: Svizra. Sveitsi on joitakin maailmanmainetta universites kuten ETH Zurich, EPFL Lausanne, IHEID Genevessä, Lausannen yliopisto tai yliopiston St. Gallen. Muista, se 's paljon parempi puhua paikallista kieltä, joten jos voit ' t puhuvat joko ranska, saksa tai italia, parempi mennä kielikurssille ensin.

Parhaat Maisteriohjelmat Arkkitehtuurissa Sveitsissä 2020

2 tulosta kohteessa Arkkitehtuuri, Sveitsi Filter

Master of Science in Arkkitehtuuri

USI Università della Svizzera italiana
MSc
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
4 lukukaudet
Italialainen
Englanti
Kampus

Arkkitehtuurin maisteri tarjoaa mahdollisuuden hankkia pisimmälle teoreettiset tiedot ja operatiiviset taidot nykyaikaisen arkkitehtisuunnittelun harjoittamiseen. Arkkitehtisu ...

Lue lisää

Taiteen ja arkkitehtuurin historian ja teorian maisteri

USI Università della Svizzera italiana
Maisteri
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
4 lukukaudet
Englanti
Italialainen
Kampus

Taide- ja arkkitehtuurihistorian maisteri (MSTAA) sisältää sekä arkkitehtuurin historian tutkimuksen että taidehistorian. Se on täydellinen maisteri, jonka tavoitteena on kään ...

Lue lisää