60 Maisteri Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot sisään Aasia for 2024

Maisteri Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot sisään Aasia for 2024Filter
    • Hung Hom, Hongkong

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Kampuksella

    Englanti

    • Jerusalem, Israel

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Tämän keskuksen ainutlaatuisuus on sen a priori yhteiskuntatieteellinen näkökulma. Siinä korostetaan teknologisten innovaatioiden ja älykkäiden kaupunkikäytäntöjen merkitystä kaupunkilaisten taloudellisen hyvinvoinnin, demokraattisen osallistumisen ja elämänlaadun parantamisessa. Tässä suhteessa älykkäät kaupungit suunnitellaan välineeksi älykkäiden kansalaisten voimaannuttamiseksi pikemminkin kuin päinvastoin.

    • Hong Kong, Hongkong

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Master of Architecture -ohjelman tavoitteena on tarjota ammatillista arkkitehtikoulutusta; Kouluttaa tutkinnon suorittaneita, joilla on esiammatillinen arkkitehtuurin tutkinto, tarjota syvällinen tietopohja ja taitosarjat tullakseen arkkitehtuurin alojen ammattilaisiksi; Tarjoamalla teemapohjaisen näyttöön perustuvan lähestymistavan ammatilliseen käytäntöön, opiskelijat tutkivat uusia haasteita, kuten kestävää suunnittelua ja suunnittelua.

    • Rajgir, Intia

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelman tarjoaa School of Historical Studies (SHS). Koulu on dynaaminen tiedekunnan jäsenten ja jatko-opiskelijoiden yhteisö, joka tutkii järjestelmällisesti ja tiukasti joitakin peruskysymyksiä, jotka koskevat historiallisia kokemuksia Aasiassa ja sen ulkopuolella. Koulu saa inspiraationsa muinaisen Nālandān loistavasta perinnöstä, joka toimi Intian eloisten henkisten yhteyksien kanavana maailman kanssa lähes vuosituhannen ajan. Kuten tiedekunnan tutkimusprofiileista käy ilmi, SHS on ainutlaatuisella tavalla valmis kouluttamaan opiskelijoita Intian ja muiden Aasian alueiden kulttuuri-, uskonnollinen ja älyllinen historia vertailevasta ja kulttuurien välisestä näkökulmasta.

    • Caserta, Italia
    • Shanghai, Kiina

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Osana kaksivuotista englanninkielisen "Architecture_Interior Design and for Autonomy" -opintokurssia, maisterin tutkintoa luokassa LM-4 Architecture and building engineering-architecture, arkkitehtuurin ja teollisen suunnittelun laitos "Luigi Vanvitelli" (DADI) kahteen kansainväliseen sopimukseen kahden tupla -arvon perustamisesta, toinen vuonna 2015 ja toinen vuonna 2016.

    • Sydney, Australia
    • Moore Park, Australia
    • + 2 more

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Maisema-arkkitehtuurin maisteri tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä palkittujen kansainvälisten suunnittelustudioiden ja kaupunkisuunnittelun johtavien asiantuntijoiden kanssa. Opiskelijat osallistuvat monenlaisiin hankkeisiin, jotka perustuvat suuriin kysymyksiin, jotka kohtaavat maailmanlaajuisia nykyaikaisia kaupunkeja ja maisemia: kaupunkien tiivistyminen, ilmastonmuutos, resurssien (maa, ruoka ja vesi) vähentyminen ja biologisen monimuotoisuuden häviäminen ekologisen pirstoutumisen ja elinympäristön tuhoutumisen kautta . Käyttämällä ajankohtaisimpia ja ajan tasalla olevia menetelmiä ja tekniikoita opiskelijat osallistuvat käytännönläheisiin studioihin kehittääkseen monimutkaisia ongelmanratkaisutaitojaan vastatakseen maiseman kriittiseen rooliin tulevaisuuden kaupungeissa.

    • Muscat, Oman

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Omanin ensimmäinen maisterin tutkinto arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta. Maisteri arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun (MSc AUP) GUtech on ensimmäinen ohjelma koko alueella, joka tarjoaa sekä arkkitehtuurin että kaupunkisuunnittelun erikoistumisia. MSc-ohjelma hyödyntää RWTH Aachenin yliopiston arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun tiedekunnan keräämää asiantuntemusta ja hyödyntää GUtech-tiedekunnan osaamista kansainvälisesti akkreditoidun BSc: n kaupunkisuunnittelu- ja arkkitehtisuunnitteluohjelman takana. Ohjelma on tarkoitettu kouluttamaan uusia tutkinnon suorittaneita ja ammattilaisia vastaamaan nopeasti kaupungistuneen maailman haasteisiin etsimällä innovatiivisia lähestymistapoja rakennettuun ympäristöön.

    • Nakhchivan, Azerbaidžan

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Erikoisuus arkkitehtuurin perustettiin tiedekunnan Kuvataideakatemiassa. Teknillisessä perustettiin lukuvuoteen 2005-2006 ja puheenjohtaja arkkitehtuurin on sisällytetty sen koostumusta.

    • Baku, Azerbaidžan

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Venäjän kieli, Azerbaidžani

    Asiantuntijat koulutetaan kunkin alan tutkimuksen kandidaatin, maisterin ja tohtorin astetta. Valmistuneet tiedekunnan voi tehdä niiden toimintaa arkkitehtuurin, kaupunkisuunnittelun, ympäristön suunnittelu, palauttaminen monumentteja, suunnittelu jne.

    • Semarang, Indonesia

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Master in Architecture keskittyy Tropical Arkkitehtuuri yhteensopiva Indonesian ilmasto ja maantiede

    • Suzhou, Kiina

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    MSc Kaupunkisuunnittelu-ohjelma tarjoaa sinulle kaupunkisuunnittelun kansainvälisen perustan, joka keskittyy kaupunkien uudistamisen aiheeseen. Ohjelma sopii opiskelijoille erilaisista taustoista, eikä se ole rajoitettu niihin, joilla on kaupunkisuunnittelun perustutkinto. Ohjelman kautta saat monitieteellisen tiedon ja taidot, joita tarvitaan kaupunkisuunnittelijaksi, joka pystyy vastaamaan kaupunkien uudistamisen haasteisiin erilaisissa tilanteissa ja tarjoaa näkemyksen tulevista kaupungeista.

    • Rangsit, Thaimaa

    Täysaikainen

    4 lukukaudet

    Kampuksella

    RRDP keskittyy maaseudun köyhyyttä, parantaa elämänlaatua ja sosiaalista ja taloudellista kehitystä maaseutualueilla.Työelämälähtöisemmiksi maaseudun aluesuunnittelua tehdään säännöllisesti piirin

    • Hong Kong, Hongkong

    Kampuksella

    Englanti

    • Bangkok, Thaimaa

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    MUS is a one-year Master of Science in Urban Strategies program that focuses on cultivating fundamental knowledge about contemporary urban transformation and building necessary skills for the development and the implementation of urban projects.

    • Jounieh, Libanon
    • Zahlé, Libanon
    • + 2 more

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Sekoitettu

    Ranskan kieli

    Arkkitehtuurin ja suunnittelun korkeakoulu perustettiin vuonna 1974 Kuvataide- ja soveltavan taiteen tiedekunnan nimellä. Sen tavoitteena on suunnata nuoret loistavaan tulevaisuuteen, kun taas sen tehtävänä on luovuuden ja inhimillisten mahdollisuuksien kehittäminen.