MASTERSTUDIES.FI

Selaa Maisteriohjelmia Arkkitehtuurin opinnotssa Belgiassa 2019/2020

Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.

Hyvin toteutetun rakennuksen luomisprosessissa on kyse paljon muustakin kuin neljän seinän pystyttämisestä. Arkkitehtuurin tietojen avulla voidaan varmistaa, että rakennukset vastaavat sekä tilaajien toiveita että lakien ja asetusten osoittamia suuntaviivoja.

Belgia tunnetaan Euroopan sydämessä ja keskus kansainvälistä verkostoitumista. Kuten kansainväliset opiskelijat Belgiassa sinua ympäröivät monikulttuurisessa yhteisössä.

Parhaat Maisteriohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Belgiassa 2019/2020

3 tulosta kohteessa Arkkitehtuurin opinnot, Belgia Filter

Master en architecture

University of Mons
Kampus Full-time 2 vuotta Syyskuu 2020 Belgia Mons

L'architecture se situe aux croisements de différentes disciplines comme les arts et les techniques de construction, les sciences humaines et les sciences exactes.

Master sisustusarkkitehtuurin

Hasselt University
Kampus Full-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Belgia Hasselt Diepenbeek + 1 lisää

Arkkitehtuurin ja taiteen tiedekunta toivottaa tervetulleiksi innovatiivisen kansainvälisen maisteriohjelman sisustusarkkitehtuuriin ja keskittyy voimakkaasti mukautuvaan uudelleenkäyttöön.

Suunnittelu- ja aluesuunnittelun maisteri

Isuru
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Belgia Saint-Gilles

Koulutus järjestetään modulaarisesti ja kompetenssin pohjalta. Opiskelija lähtee eri opetusyksiköille, jotka muodostavat koulutuksen rytmimäärän mukaan, joka sopii hänelle, kunnes integroitu testi, jossa hän on osoitettava synteesityön kautta hankkimansa taitojen monialaista hallintaa.