295 Maisteri Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot sisään Eurooppa for 2024

Maisteri Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot sisään Eurooppa for 2024Filter
    • Dublin, Irlanti

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    • Ísafjörður, Islanti

    Täysaikainen

    18 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Rannikkoyhteisöt ja aluekehitys on kansainvälinen, monitieteinen maisteriohjelma, joka käsittelee maaseudun ja syrjäisten alueiden kehitystä menneisyydessä ja tulevaisuudessa.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    Tämä maisteri tarjoaa edistyneen akateemisen reitin suunnittelussa paikkakunnan järjestelyihin ja kaupunkipolitiikkaan, kaupungin, alueen ja ympäristön muuttamiseen ja hallintaan.

    • Poole, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Masters of Architecture tutkii uusia lähestymistapoja arkkitehtuurikäytäntöön tekemisen, innovaatioiden ja yhteistyön kautta. Tämä kaksivuotinen, studiopohjainen kurssi on toinen osa kolmiosaista pätevyyttä arkkitehtiksi tullessa. Tämä suunnittelupohjainen ammattipätevyys on akkreditoinut Britannian arkkitehtien kuninkaallinen instituutti (RIBA) ja arkkitehtien rekisteröintilautakunta (ARB). Tulet työskentelemään muiden valmistajien, yhteistyökumppaneiden ja avustajien kanssa, jotka ovat tulleet eri kouluista ympäri maailmaa; sinulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä eri taiteiden välillä.

    • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Hanki erikoisosaamista kaupunkien elvyttämisestä tämän akkreditoidun maisterintutkinnon avulla

    • Malmö, Ruotsi

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä maisteriohjelma keskittyy kaupunkikehityksen taloudellisiin ja liiketoimintanäkymiin. Kaupunkikehitystä ohjaavat erilaiset yksityiset ja julkiset sidosryhmät paikallisella, alueellisella, kansallisella ja jopa kansainvälisellä tasolla, ja tämä ohjelma antaa sinulle tietoa eri sidosryhmistä houkuttelevien ja kestävien kaupunkien kehittämisessä ja hallinnassa. Ohjelman taloudellinen painopiste antaa tunnustusta erilaisille kannustimille ja instituutioille, jotka edistävät kestävien kaupunkien kehitystä. Valmistumisen jälkeen sinulla on pätevyys työskennellä erilaisissa tehtävissä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, ja sinulla on mahdollisuus jatkaa tohtoriopintoja.

    • Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Innovatiivinen elokuvaarkkitehtuurin maisteriohjelma innokkaille arkkitehtuurin perustutkinnon suorittaneille opiskelijoille, jotka haluavat tutkia tulevaisuuden mahdollisuuksia arkkitehtuurin, suunnittelun, elokuvan ja luovien alojen parissa

    • Helsinki, Suomi

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Suomalainen, Ruotsin kieli

    Kaupunkitutkimuksen ja suunnittelun maisteriohjelma (USP) valmistaa opiskelijoita ylittämään ammattilaistensa, jotka kykenevät ymmärtämään ja käsittelemään monimutkaisia kaupunkikehityksen haasteita. Opiskelija oppii käsittelemään tällaisia haasteita opetussuunnitelman ja pedagogisen lähestymistavan avulla, joka sisältää monitieteisen leveyden sekä syvyyden keskeisillä tietämyksen, taitojen ja käytännön aloilla. USP on University of Helsinki yliopiston ja Aalto-yliopiston yhteinen ohjelma.

    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Kampuksella

    Espanja

    Virallinen maisema- tai puutarhasuunnittelun maisteri yhdistää perinteisen puutarhasuunnittelun hyvin ajankohtaisiin teemoihin – ympäristöongelmiin, ilmastonmuutokseen, kestävyyteen, biologiseen monimuotoisuuteen, ympäristökasvatukseen, energiansäästöön ja uusiin sosiaalisiin trendeihin, kuten ekologiseen tietoisuuteen. Opettajien koko koulutusjakson aikana ohjaamien erilaisten oppiaineiden, vierailujen, keskustelujen ja harjoitusten avulla opiskelija pystyy kehittämään minkä tahansa mittakaavan puutarhaa, yksityistä tai kaupunkia, ja soveltuu työskentelemään markkinoiden eri sektoreilla.

    • Gothenburg, Ruotsi

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kaupunkien ja rakennetun ympäristön kehitys aiheuttaa valtavia paineita luonnolle. Kaupungistumisen jatkuessa nopeaa vauhtia on tärkeää löytää kestäviä ja mukautuvia ratkaisuja näihin ongelmiin.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Kampuksella

    Italialainen

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Älykkään liikkuvuuden maisteriohjelma perustuu RCA:n ajoneuvosuunnittelun rikkaaseen historiaan, ja se sijoittuu useiden uusien sosiaalisten, kulttuuristen ja teknisten muutosten yhteyteen. Näitä ovat siirtyminen autonomisiin järjestelmiin, uusiutuva energia, väestörakenteen muutokset sekä ihmisen ja koneen välisen synteesin lisääntyminen. Ohjelmassa määritellään ja kuvataan paradigman muutos, jossa yhdistetään nykyiset alat suunnitteluun perustuvaan lähestymistapaan, jossa käsitellään liikkuvuuden fyysisiä ja virtuaalisia näkökohtia yhtenä kokonaisuutena.

    • Umeå, Ruotsi

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Haluatko olla mukana kestävän arkkitehtuurin suunnittelussa ja sosiaalisesti oikeudenmukaisten tulevaisuuden kaupunkien kehittämisessä? Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun maisteriohjelma toimii taiteellisen ja tieteellisen tietämyksen välissä. Ohjelmalle on ominaista johdonmukainen keskittyminen kestävään kehitykseen, ja se on tutkiva ja kokeellinen profiili opettajien kanssa kaikkialta maailmasta.

    • Groningen, Alankomaat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Taiteen ja kulttuurin maisteri: Arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun historia asettaa eurooppalaisen kaupungin (mukaan lukien Keski- ja Itä-Euroopan postsosialistiset kaupungit) kehityksen kiinteästi sidoksissa maailmanlaajuisiin trendeihin ja suuntauksiin. Thomassen a Thuessink -tuolin panos johtaa selkeään keskittymiseen rakennetun ympäristön terveysvaikutuksiin ja terveiden kaupunkien konseptiin tiivistettyihin ilmiöihin (eilisestä hygieniatoimenpiteistä huomisen kaupunkisissipuutarhanhoitokampanjoihin).

    • Madrid, Espanja
    • Seville, Espanja
    • + 2 more

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    6 kuukaudet

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Espanja

    Sisustussuunnittelun ja BIM -arkkitehtuurin maisteri on tarkoitettu sisustusteollisuudesta ja BIM -arkkitehtuurista kiinnostuneille. Vaikka ennakkotietämystä ei tarvita maisterin asianmukaiseen käyttöön, on suositeltavaa, että opiskelijan profiili on insinööri, arkkitehti, maanmittari ...