MASTERSTUDIES

Täältä löydät Osa-aikainen Maisteriohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Madingley Iso-Britanniassa 2020

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Jotta uuden rakennuksen rakenne ja käyttäytyminen vastaavat sille asetettuja teknisiä ja esteettisiä vaatimuksia, tarvitaan ehdottomasti aina arkkitehtuurin hallitsevien yksilöiden panosta. Arkkitehdit sekä piirtävät rakennepiirroksia, tekevät mittauksia että tuon tuosta myös ovat mukana neuvottelemassa kompromisseja.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen Maisterin tutkinnot Arkkitehtuurin opinnotssa Madingley Iso-Britanniassa 2020

1 tulosta kohteessa Arkkitehtuurin opinnot, Madingley Filter

MSt in Interdisciplinary Design for the Built Environment

University of Cambridge - Institute of Continuing Education (ICE)
Maisteri
06 Syys 2020
<
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
01 Kesä 2020
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

The Master of Studies (MSt) in Interdisciplinary Design for the Built Environment (IDBE) is a transformative part-time master’s course at the University of Cambridge, for glob ...

Lue lisää