Filter
Maisterin tutkinnot
Kolumbia Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Selaa Maisteriohjelmia Arkkitehtuurin opinnotssa Kolumbiassa 2019/2020

Edut Masters ulottuvat parantaa tuottopotentiaalin. He voivat tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia nopeuttaa kehitystä. Ne ovat myös mahdollisuus erottautua oman ikäisensä, joista monet ovat samanlaiset tason ja perustutkintoa pätevyys.

Jotta uuden rakennuksen rakenne ja käyttäytyminen vastaavat sille asetettuja teknisiä ja esteettisiä vaatimuksia, tarvitaan ehdottomasti aina arkkitehtuurin hallitsevien yksilöiden panosta. Arkkitehdit sekä piirtävät rakennepiirroksia, tekevät mittauksia että tuon tuosta myös ovat mukana neuvottelemassa kompromisseja.

Kolumbia on todella monipuolinen ja ainutlaatuinen maa, joka sijaitsee luoteiskulmassa Etelä-Amerikassa. Ystävällisiä ihmisiä, eksoottisia maisemia ja kosmopoliittinen kaupungit, Kolumbia on ehdottomasti paikka oppia espanjaa.

Parhaat Maisteriohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Kolumbiassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Arkkitehtuurin opinnot, Kolumbia

Pontificia Universidad Javeriana

Kaupunki- ja aluesuunnittelun maisterin tutkinto on jatko-ohjelma, joka on perustettu vuonna 1975 tieteiden tiedekunnassa. Se on tällä hetkellä arkkitehtuurin ja suunnitt ... [+]

Kaupunki- ja aluesuunnittelun maisterin tutkinto on jatko-ohjelma, joka on perustettu vuonna 1975 tieteiden tiedekunnassa. Se on tällä hetkellä arkkitehtuurin ja suunnittelun tiedekunnan yksikkö, joka on suunnattu tutkimukseen ja ammattilaisten laaja-alaiseen ja monitieteelliseen koulutukseen analysoinnissa, tutkimuksessa ja interventiossa kaupunkien ja alueiden suunnittelussa, maankäytön suunnittelussa ja Kolumbian kaupunkien ja alueiden suunnittelussa. , jotta voisimme auttaa löytämään ratkaisuja yhteiskuntamme nykyisiin ongelmiin Pontificia Universidad Javeriana operaation ohjeiden mukaisesti.

Yleistä tietoaKonferenssi: perjantai klo 14.00-20.00 ja lauantaisin klo 7.00–13.00Tutkimuksen tila:Myönnetty tutkinto: Maisteri kaupunki- ja aluesuunnittelussaArvioitu kesto: Neljä lukukauttaAloitusvuosi: 1975SNIES: 1033Pätevän rekisterin resoluutio: 4647, 7. toukokuuta 2012, voimassa 7. toukokuuta 2019 saakka.Päällikön arvo: 11 172 000 / lukukausi *Koulutuksen tyyppi: Jatko-opintoPaikka, jossa sitä tarjotaan: Bogotá... [-]
Kolumbia Bogota
Tammikuu 2020
Spanish (Colombia)
Part-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi