Maisteriohjelma Arkkitehtuurin opinnotssa Latviassa

Selaa Maisteriohjelmia Arkkitehtuurin opinnotssa Latviassa 2019

Arkkitehtuurin opinnot

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Hyvin toteutetun rakennuksen luomisprosessissa on kyse paljon muustakin kuin neljän seinän pystyttämisestä. Arkkitehtuurin tietojen avulla voidaan varmistaa, että rakennukset vastaavat sekä tilaajien toiveita että lakien ja asetusten osoittamia suuntaviivoja.

Latvia, virallisesti Latvian tasavalta, on maa Itämeren alueella Pohjois-Euroopassa. Se rajoittuu pohjoisessa Viro, etelässä Liettua, itään Venäjän ja kaakossa Valko-Venäjällä. Latvialaiset ovat Baltian ihmisiä, kulttuurisesti liittyvät liettualaisia. Capital on Riian jossa asuu Latvian yliopiston yli 23000 opiskelijoista.

Parhaat Maisteriohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Latviassa 2019

Näytä lisää

Maisterin suunnittelu ja kehittäminen

Rezekne University of Applied Sciences
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta September 2019 Latvia Rēzekne

Ohjelma mahdollistaa kattavan tietämyksen ja taitojen tehokkaan täyttämisen johtajan tehtäviin valtionhallintorakenteissa alueellisella tasolla sekä alueellisesti sijoitetuissa kaupallisissa rakenteissa EU-maiden parhaiden käytäntöjen pohjalta. [+]

Ohjelma mahdollistaa kattavan tietämyksen ja taitojen tehokkaan täyttämisen johtajan tehtäviin valtionhallintorakenteissa alueellisella tasolla sekä alueellisesti sijoitetuissa kaupallisissa rakenteissa EU-maiden parhaiden käytäntöjen pohjalta. Opetusprosessia harjoittavat ammattitaitoiset korkeakoulututkinnot: professorit, apulaisprofessorit ja lääkärit, joilla on runsaasti kokemusta pedagogisesta, tieteellisestä ja käytännön työstä.

Tutkinto: Hallintotieteiden maisteri.

Pääsyvaatimukset: Kandidaatin tutkinto taloustieteessä, kauppa tai hallinto.

Opintojen kesto: 1,5 vuotta kokopäiväisiä opintoja.

Opintojakso koostuu kahdesta osasta:

Osa A - pakolliset kurssit (yleinen).Osa B - valinnaiset kurssit (erikoistuminen).... [-]

Ammattiopettaja maisemasuunnittelussa

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2019 Latvia Jelgava

Ohjelman tavoitteena on valmistella ammatillisen ja luovia asiantuntijoita ratkaisemaan selvä ongelmien maisema-arkkitehtuuri tai liittyvien alojen maisemaan ja ympäristöön. Ohjelma sisältää pakolliset opintokurssien in Landscape Architecture Theory, Maisema Sciences, maisema Inventory, historiallinen maisema laatu, kestävän Community Development, maisemaekologian ja analyysi. [+]

Opintojakson tavoitteena on tarjota opiskelijoille tarvittavaa osaamista ja taitoja maisema-arkkitehtuurin työhön pätevinä asiantuntijoina, jotka kykenevät tutkimustoiminnan, analysoinnin, kehittämissuunnittelun, kunnossapidon, elvyttämisen ja alueellisen parantamisen sekä kasvillisuuden järjestämisen maisemat, julkinen ulkotila ja oma ulkotila itsenäisesti tai tiimissä. Ohjelman sisältö takaa master-tason tietämyksen hankinnan, jonka tarkoituksena on tutkia tieteenalojen teoreettisia opintoja ja opintojaksoja, hankkia tutkimustoiminnan perusteet, tutkimusmenetelmät, hankkia tarvittavat tiedot ja kokemukset harjoittelun aikana.

Ohjelman tutkinnon suorittaneet voivat:... [-]