MASTERSTUDIES.FI

Selaa Maisteriohjelmia Arkkitehtuurin opinnotssa Latviassa 2019/2020

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Hyvin toteutetun rakennuksen luomisprosessissa on kyse paljon muustakin kuin neljän seinän pystyttämisestä. Arkkitehtuurin tietojen avulla voidaan varmistaa, että rakennukset vastaavat sekä tilaajien toiveita että lakien ja asetusten osoittamia suuntaviivoja.

Latvia, virallisesti Latvian tasavalta, on maa Itämeren alueella Pohjois-Euroopassa. Se rajoittuu pohjoisessa Viro, etelässä Liettua, itään Venäjän ja kaakossa Valko-Venäjällä. Latvialaiset ovat Baltian ihmisiä, kulttuurisesti liittyvät liettualaisia. Capital on Riian jossa asuu Latvian yliopiston yli 23000 opiskelijoista.

Parhaat Maisteriohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Latviassa 2019/2020

2 tulosta kohteessa Arkkitehtuurin opinnot, Latvia Filter

Maisterin suunnittelu ja kehittäminen

Rezekne University of Applied Sciences
Kampus Full-time 3 lukukaudet Helmikuu 2020 Latvia Rēzekne

Ohjelma mahdollistaa kattavan tietämyksen ja taitojen tehokkaan täyttämisen johtajan tehtäviin valtionhallintorakenteissa alueellisella tasolla sekä alueellisesti sijoitetuissa kaupallisissa rakenteissa EU-maiden parhaiden käytäntöjen pohjalta.

Ammattiopettaja maisemasuunnittelussa

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Kampus Full-time 2 vuotta Avoin ilmoittautuminen Latvia Jelgava

Ohjelman tavoitteena on valmistella ammatillisen ja luovia asiantuntijoita ratkaisemaan selvä ongelmien maisema-arkkitehtuuri tai liittyvien alojen maisemaan ja ympäristöön. Ohjelma sisältää pakolliset opintokurssien in Landscape Architecture Theory, Maisema Sciences, maisema Inventory, historiallinen maisema laatu, kestävän Community Development, maisemaekologian ja analyysi.