Maisteriohjelma Arkkitehtuurin opinnotssa Puerto Ricossa

Selaa Maisteriohjelmia Arkkitehtuurin opinnotssa Puerto Ricossa 2019

Arkkitehtuurin opinnot

Maisteri on kandidaatin tutkinnon jälkeen ensimmäinen suoritettavissa oleva jatkotutkinto. Maisterin tutkinnon voi yleensä suorittaa kahden vuoden täyspäiväisinä opintoina, mikä yleensä vastaa 36 - 54 lukukausipistettä (72 - 108 ECTS-pistettä).  

Arkkitehtuurilla tarkoitetaan sitä prosessia, jonka aikana suunnitellaan ja kehitellään joko tiloja tai rakennuksia tiettyjä esteettisiä, sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä suuntaviivoja noudattaen. Siksi arkkitehtuuri usein jaetaankin eri luokkiin sen perusteella, mitä tyylisuuntausta rakennukset ja tilat noudattavat.

On olemassa useita laitoksia korkeakoulujen puolilla Puerto Rico, jossa yliopiston Puerto Rico on vanhin ja suurin. Koska alueella Yhdysvalloissa, kansalaiset voivat saada uusia mahdollisuuksia koulutukseen.

Parhaat Maisteriohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Puerto Ricossa 2019

Näytä lisää

Arkkitehtuurin päällikkö

Universidad del Turabo
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 4 vuotta January 2019 Puerto Rico Gurabo

Master of Architecture tutkinto-ohjelman tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille vaadittava koulutus taustalla ja käytännön kokemus päästä arkkitehtuurin ammattiin. Ohjelman painopiste tasapainottaa historiallista, teoreettista, teknistä, käytännöllistä ja suunnittelutietoa arkkitehtuurin taloudellisissa, sosiaalisissa ja ammatillisissa ulottuvuuksissa. [+]

Kuvaus

Master of Architecture tutkinto-ohjelman tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille vaadittava koulutus taustalla ja käytännön kokemus päästä arkkitehtuurin ammattiin. Ohjelman painopiste tasapainottaa historiallista, teoreettista, teknistä, käytännöllistä ja suunnittelutietoa arkkitehtuurin taloudellisissa, sosiaalisissa ja ammatillisissa ulottuvuuksissa. Opiskelija työskentelee myös design-build-studiossa, jossa on yhteisölähtöinen projekti, joka sisältää tutkimusta, kaavamaista suunnittelua, suunnittelun kehittämistä ja innovatiivisen ratkaisun rakentamista, joka sisältää kaikki käytännön vaiheet, kuten elinkelpoisuustutkimuksen, sopimusasiakirjan, rakennushankinnan ja rakennushallinnon vaiheissa. Ohjelma on suunniteltu siten, että se sopii hyvin keskitetyn opiskelijan tarpeisiin, jotka aikovat suorittaa arkkitehtuurilisenssiprosessin ja tulla keskeisiksi paloiksi integroidakseen nykyaikaisen arkkitehtuurikäytännön sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.... [-]