MASTERSTUDIES

Selaa Maisteriohjelmia Arkkitehtuurin opinnotssa Romaniassa 2020

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Hyvin toteutetun rakennuksen luomisprosessissa on kyse paljon muustakin kuin neljän seinän pystyttämisestä. Arkkitehtuurin tietojen avulla voidaan varmistaa, että rakennukset vastaavat sekä tilaajien toiveita että lakien ja asetusten osoittamia suuntaviivoja.

Romania on maa, joka sijaitsee risteyksessä Keski-ja Kaakkois-Euroopassa, raja Mustanmeren. Getting Romaniaan on helppoa lähes kaikissa osissa maailmaa, koska sen sijainti, sekä se, että se palvelee erilaisia ​​liikenteen tyyppejä ja yrityksille. Romanian yliopistot tarjoavat loistava valikoima perus-ja jatko-ohjelmia Romania, Englanti, ranska ja saksa.

Parhaat Maisteriohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Romaniassa 2020

3 tulosta kohteessa Arkkitehtuurin opinnot, Romania Filter

Integroitu tutkinto (kandidaatin ja maisterin) arkkitehtuurin

Politehnica University Timisoara
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
6 vuotta
Romanialainen
Kampus

Kanssa 6 vuoden tutkimusajan kuluessa, integroitu kandidaatin ja maisterin tutkinto arkkitehtuurin tarjoaa kokonaisvaltaista näkemystä monimutkainen parametrit, jotka määrittä ...

Lue lisää

Integroitu kandidaatin ja maisterin arkkitehtuurin

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
6 vuotta
Kampus

Tämä Arkkitehtuuri Ohjelma on suora jälkeläinen ensimmäisen Romanian Higher School of Architecture, joka perustettiin vuonna 1892.

Lue lisää

Programe masterale la facultatea de urbanism

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)
MA
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Kampus

Facultatea de Urbanism din Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, este singura facultate din Romania care organizeaza Programe Masterale de tip Bologn ...

Lue lisää