MASTERSTUDIES.FI

Täältä löydät Maisteriohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa 2019/2020 Tukholma Ruotsissa

Master-tason tutkimuksiin osallistuu erikoistunut tutkimus tutkimuksen tai alueen ammatillisen harjoittelu. Ansaita maisterin tutkinto osoittaa korkeampi hallintaa aihe. Ansaita maisterin tutkinnon voi kestää vuodesta kolmeen tai neljään vuoteen. Ennen kuin voi valmistua, sinun pitää yleensä kirjoittaa ja puolustaa opinnäytetyön, pitkä paperi, joka on huipentuma oman erikoistunut tutkimus.

Hyvin toteutetun rakennuksen luomisprosessissa on kyse paljon muustakin kuin neljän seinän pystyttämisestä. Arkkitehtuurin tietojen avulla voidaan varmistaa, että rakennukset vastaavat sekä tilaajien toiveita että lakien ja asetusten osoittamia suuntaviivoja.

Ruotsi (Sverige) on suurin Pohjoismaissa, jonka väkiluku on noin 9,5 miljoonaa euroa. Sen rajanaapureita Norjassa ja Suomessa ja se on kytketty Tanskan kautta silta Juutinrauman (Öresundsbron). Ruotsi on vahva perinne on avoin, mutta hienovaraisen maassa.

Koska suurin kaupunki Ruotsissa, Tukholmassa on yli 1,3 miljoonaa ihmistä kaupunkialueella. Kaupunki koostuu useista saarista ja se on pääkaupunki Ruotsissa. Tukholmassa on yli 10 yliopistoissa ja korkeakouluissa.

Pyydä lisätietoa maisterin tutkinnoista Arkkitehtuurin opinnotssa Tukholma Ruotsissa 2019/2020

2 tulosta kohteessa Arkkitehtuurin opinnot, Tukholma Filter

Master arkkitehtuurin

KTH Royal Institute of Technology
Kampus Full-time 2 vuotta Elokuu 2020 Ruotsi Tukholma

Yleisenä tavoitteena on varmistaa yksittäisten etenemistä ja kattava käsitys alan ja liittyvää tietoa alueilla.

Master kestävän kaupunkisuunnittelun ja suunnittelu

KTH Royal Institute of Technology
Kampus Full-time 2 vuotta Elokuu 2020 Ruotsi Tukholma