MASTERSTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Saudi-Arabiassa 2020

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Hyvin toteutetun rakennuksen luomisprosessissa on kyse paljon muustakin kuin neljän seinän pystyttämisestä. Arkkitehtuurin tietojen avulla voidaan varmistaa, että rakennukset vastaavat sekä tilaajien toiveita että lakien ja asetusten osoittamia suuntaviivoja.

Saudi-Arabia, virallisesti kutsutaan Saudi-Arabian kuningaskunnan, on suurin arabivaltiossa Länsi-Aasiassa maa-alue ja toiseksi suurin arabimaailmassa. Saudi-Arabia palvelee kansallinen lentoyhtiö Saudi Arabian Airlines, usein viitataan sen arabiankielinen nimi Saudi.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Arkkitehtuurin opinnotssa Saudi-Arabiassa 2020

1 tulosta kohteessa Arkkitehtuurin opinnot, Saudi-Arabia Filter

Arkkitehtuurin maisteri

جامعة دار الحكمة
Maisteri
01 Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
29 Elo 2020
English
Kampus

Arkkitehtuurin maisteri جامعة دار الحكمة - جامعة دار الحكمة kaksi vuotta. Ohjelma laajentaa arkkitehtiopintojen laajuutta työntekijöilleen, nostaa niiden akateemista ja ammati ...

Lue lisää