Filter
Maisterin tutkinnot
Tunisia

Selaa Maisteriohjelmia Arkkitehtuurin opinnotssa Tunisiassa 2019

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Kun luodaan rakennusta tai tilaa, joka on sekä esteettisesti viehättävä että rakenteellisesti kestävä, turvallinen ja määräysten mukainen, tarvitaan suunnitteluprosessissa aina jotakuta, joka on perehtynyt arkkitehtuurin periaatteisiin.

Tunisia (arabiaksi: تونس Tunisia) virallisesti kutsutaan Tunisian tasavallan (arabiaksi: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah at-Tūnisiyyah), on maa Pohjois-Afrikassa, joka on Välimeren rannikolla aivan Välimeren Afrikassa. Itsenäisyytensä Ranskan vuonna 1956, Tunisian opetusalalla on osoittanut suurta edistystä. Sisäänkäynnille sijaitsee keskeisellä ohjataan kansallisen yliopiston suuntautumisen järjestelmä.

Parhaat Maisteriohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Tunisiassa 2019

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Arkkitehtuurin opinnot, Tunisia

Université Centrale

Sisustukseen, suuret kuria suunnittelu, kattaa sisustus yksityisen ja julkisen tilan. Vanavedessä arkkitehti, sisustusarkkitehti on upseeri koulutettu projektinhallinnan ... [+]

Sisustukseen, suuret kuria suunnittelu, kattaa sisustus yksityisen ja julkisen tilan. Vanavedessä arkkitehti, sisustusarkkitehti on upseeri koulutettu projektinhallinnan ja työn organisoinnin joukkueita, kunnioittaen sekä lain ja normit viiveet ja kustannukset. Luoja esineiden ja tilojen suunnittelija, sen rooli pääurakoitsijana takaa pyhittäminen hänen luomuksia.

Se on tässä yhteydessä, että ehdotamme teoreettinen ja käytännön koulutus sisustusarkkitehtuurin muodostaa sisustussuunnittelijat, suunnittelijat, projektipäälliköt, projektipäälliköt, taiteelliset johtajat, lavastajat, sisustussuunnittelijan. Tänään, vakuuttava, sisustusarkkitehti on voitava syöstä hänen asiakkaansa virtuaalinen realismia vangitseva 3D simulaatio, jonka laatu tarra näkyvissä, häiritsevän sen simulacrum todellisuuden. Tätä varten opiskelijan on hallittava kaikki tekniikat visualisointeja ja vuorovaikutteisuus, jotka tarjoavat uusia digitaalisia rajapintoja risteyksessä graafisen suunnittelun ja digitaalitekniikan.... [-]

Tunisia Tunis
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi