MASTERSTUDIES

Täältä löydät Osa-aikainen Maisteriohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa New York Yhdysvalloissa 2020

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Arkkitehtuurilla tarkoitetaan sitä prosessia, jonka aikana suunnitellaan ja kehitellään joko tiloja tai rakennuksia tiettyjä esteettisiä, sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä suuntaviivoja noudattaen. Siksi arkkitehtuuri usein jaetaankin eri luokkiin sen perusteella, mitä tyylisuuntausta rakennukset ja tilat noudattavat.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

New York City on kaupunki, jolla on suuri globaali merkitys ja on tärkeä vaikutus kauppa-, rahoitus-, media-, grafiikka, muoti, tutkimuksen, koulutuksen ja teknologian maailmassa. On olemassa lukuisia korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten kaupungin erityisesti lääke-ja life science.

Pyydä lisätietoa Osa-aikainen Maisterin tutkinnot Arkkitehtuurin opinnotssa New York Yhdysvalloissa 2020

5 tulosta kohteessa Arkkitehtuurin opinnot, New York Filter

Julkinen ja kaupunkipolitiikka (MS)

The New School
MSc
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
16&nbsp;-&nbsp;42 kuukautta
Englanti
Kampus

The New School julkisen ja kaupunkipolitiikan maisteriohjelma haastaa sinut kehittämään innovatiivisia ratkaisuja maailman tuskallisimpiin haasteisiin, jotka ovat yhä kaupunki ...

Lue lisää

Mba / maaliskuu yale-arkkitehtuurin koululla

Yale School of Management
Maisteri
MBA
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Tämä ohjelma on suunnattu erityisesti yksilöille, jotka haluavat integroida suunnittelu-, kaupunkikehitys- ja johtamisammatteja uralla tai yksityisellä sektorilla.

Lue lisää

Arkkitehti II

The Cooper Union
Maisteri
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
3 lukukaudet
Kampus

Arkkitehti II jälkeinen ammatillinen tutkinto-ohjelma käynnistettiin vuonna 2009 laajentaa visio ja henkinen kurinalaisuus perustutkintoa ohjelma.

Lue lisää

New York School of Interior Design
Maisteri
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Ohjelma valmistaa opiskelijoita olla terveydenhuollon asiantuntija suunnittelijat, tilat suunnittelijat hoitolaitoksissa, tutkijat tukevat arkkitehtoninen joukkueita, ja suunn ...

Lue lisää

Suunnittelu ja kaupunkiekologia (MS)

The New School
MSc
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Suunnittelun ja kaupunkikehitysohjelman 60-luottoluokitusohjelma korostaa radikaalisti kaupunkiympäristöjen tutkimusta ja kaupunkisuunnittelutapoja. Yhdistämällä kaupunkisuunn ...

Lue lisää