MASTERSTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen Maisteriohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Uudessa-Seelannissa 2020

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Arkkitehtuurilla tarkoitetaan sitä prosessia, jonka aikana suunnitellaan ja kehitellään joko tiloja tai rakennuksia tiettyjä esteettisiä, sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä suuntaviivoja noudattaen. Siksi arkkitehtuuri usein jaetaankin eri luokkiin sen perusteella, mitä tyylisuuntausta rakennukset ja tilat noudattavat.

Uusi-Seelanti on maa upea ja monipuolinen luonnon kauneutta. Kiwi eivät ole vain yksi kansallisten symbolien - muut ovat hopea saniainen lehtiä ja Koru - mutta myös nimi uusiseelantilaiset yleensä kutsuvat itseään. Overseas opiskelijoiden tulee maksaa kokonaisuudessaan lukukausimaksut ja omat elinkustannukset opiskellessaan Uuden-Seelannin laitos.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Jatko-opinnot Arkkitehtuurin opinnotssa Uudessa-Seelannissa 2020

2 tulosta kohteessa Arkkitehtuurin opinnot, Uusi-Seelanti Filter

Arkkitehtitieteen maisteri - MArchSc

Victoria University of Wellington
Maisteri
Heinä 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
01 May 2020
English
Kampus

Tule asiantuntijaksi rakennetun ympäristön tieteessä ja lisää ymmärrystäsi arkkitehtuurin, tekniikan, testauksen ja rakennustutkimuksen yhteyksistä. Tutkit rakennusten rakenta ...

Lue lisää

Master of Architecture (Professional)

Victoria University of Wellington
Maisteri
07 Heinä 2020
<
Täyspäiväinen
<
2&nbsp;-&nbsp;4 vuotta
01 May 2020
Englanti
Kampus

Valmistaudu työskentelemään ammatillisena arkkitehtina. Hioa taitojasi suunnittelijana, kehitä kykyä ajatella visuaalisesti ja kolmessa ulottuvuudessa ja oppia parhaiten vasta ...

Lue lisää