MASTERSTUDIES

Selaa Suosituinta Maisteria Armeniassa 2021

Armenia asettaa suuren arvon korkeakoulutuksen ja tämä näkyy erinomaisen opetusohjelmia saatavilla niille, jotka etsivät ja maisterin tutkinnon Armenia. Viime vuosina koulutusjärjestelmä Armeniassa on kehittynyt huomattavasti, jolloin tutkintojen olevan verrattavissa muissa eurooppalaisissa yliopistoissa. Armenia on kasvava väestö kansainvälisiä opiskelijoita, rikastuttava oppimiskokemus oppimalla eroja ja vaihtoehtoisia näkökulmia. Lisäksi edullinen elinkustannukset, rikas kulttuuriperintö, asiantuntija tiedekunnan ja kansainvälisesti suuntautunut ohjelmat tekevät Master Armeniassa alkuun valinta monille opiskelijoille.

Kehitys Armenian korkeakoululaitoksen on johtanut huippuluokkaa Master ohjelmia eri aiheista, kuten tekniikan, energian, fysiikka, liike, taloustieteen ja matematiikan, muutamia mainitakseni.Hakevia opiskelijoita Master Armeniassa, on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja, joiden tarpeisiin eniten tahansa opiskelija, myös koko ajan, osa-aika, ja verkko-opintoina.

Jos Master Armeniassa kuulostaa kiinnostaa sinua, sitten katsomaan läpi ohjelmien alla ja löytää joka sopii sinulle parhaiten!

Tulokset Filter

Master johtotietojärjestelmissä

Eurasia International University
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Management Information Systems (MIS) -ohjelma tutkii sekä liiketalouden että tietotekniikan tekniikoita ymmärtääksesi kuinka yritykset ja yksityishenkilöt voivat käyttää tieto ...

Lue lisää