MASTERSTUDIES

Suositut Maisteriohjelmat Kultarannikko Australiassa 2021

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Taideteollisuuden ovat välttämättömiä tehdä miellyttäviä malleja kaikilla elämän alueilla. Ilman niitä maailma olisi uskomattoman tylsää. Master Taideteollisuus antaa sinulle syvempää ymmärrystä käytön taiteen näillä käytännön aloilla.

Australia on tuettu korkeakoulujen opiskelijoiden harjoittaa perustutkintoa astetta. Ne myös antavat lainaa ja avustuksia jatko-opiskelijat. Korkeampi opiskelu aloitetaan astetta tasolla tohtorin tutkinnon tarjotaan tahansa koulutusaloittain.

Tämä kimalteleva kaupunki on korkea rakennus, ja heidän joukossaan ovat koulutuksen keskukset, jotka tarjoavat sekä tutkintotodistusten, perus-ja jatko-opintoja. Kampukset ovat yli kaupungin, joten se jopa opiskelijat voivat tehdä valinnan.

Selaa maisterin tutkintoja Australiassa Kultarannikko 2021

Tulokset Filter

Kaksoistutkinto johtamisessa

PFH Private University of Applied Sciences
Maisteri
MBA
Loka 2021
<
Täyspäiväinen
<
19&nbsp;-&nbsp;24 kuukautta
Englanti
Kampus

PFH: n kaksoistutkintovaihtoehdot tarjoavat sinulle mahdollisuuden opiskella kahdessa eri maassa, saada kaksi erilaista oivallusta ja saada kaksi tutkintoa. Tutkintojen saamin ...

Lue lisää