close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Maisteriohjelmat Autotekniikkassa 2021 Prague 6 Tšekissä

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.Autotekniikan koulutusohjelmassa opiskelijat saavat tilaisuuden rakentaa vahvaa perustaa, jota voi hyödyntää monissa autoteollisuuden tuotekehittelyyn liittyvissä tehtävissä. Opiskelijat hankkivat tieto… Lue lisää

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Autotekniikan koulutusohjelmassa opiskelijat saavat tilaisuuden rakentaa vahvaa perustaa, jota voi hyödyntää monissa autoteollisuuden tuotekehittelyyn liittyvissä tehtävissä. Opiskelijat hankkivat tietoa monien erilaisten ajoneuvojen ominaisuuksien suunnitteluun liittyvistä taidoista, joista on valtavasti hyötyä alalla.  

Tšekin tasavalta, on sisämaavaltio Keski-Euroopassa. Maa rajautuu Saksa länteen, Itävalta etelään, Slovakia itään ja Puolan pohjoiseen. Sen pääkaupunki ja suurin kaupunki, jossa on 1,3 miljoonaa asukasta, on Praha.

Pyydä lisätietoa maisterin tutkinnoista Autotekniikkassa Prague 6 Tšekissä 2021

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Czech Technical University in Prague
Prague 6, Tšekki

Autoteollisuuden maisteri on kaksivuotinen maisterin tutkinto ja tutkinnon suorittaneet saavat tutkinnot kahdesta Euroopan maasta.

Autoteollisuuden maisteri on kaksivuotinen maisterin tutkinto ja tutkinnon suorittaneet saavat tutkinnot kahdesta Euroopan maasta. -
Maisteri
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
20 Syys 2021
31 Toukokuu 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä