251 Maisteri Ohjelmat sisään Belgia for 2024

Maisteri Ohjelmat sisään Belgia for 2024Filter
    • Brussels, Belgia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Sekoitettu

    Englanti

    QS on sijoittunut 26. sijalle maailmanlaajuisesti yhteisestä EMBA-ohjelmastaan. UBI Business School tarjoaa Hyflex Master -tutkinnon teknologian hallinnassa ja tekoälyn/koneoppimisen hallinnassa, joka on räätälöity valmistelemaan vastavalmistuneita ja ammattilaisia kehittämään tarvittavia johtamistaitoja nykypäivän teknologiavetoisessa taloudessa. . Integroidun hallintaprojektin avulla opiskelijat voivat suorittaa akateemisen matkansa opinnäytetyön, liiketoimintasuunnitelman tai Venture Creation Labin avulla. Vuonna 2023 UBI Business School on saavuttanut arvostetun 5 tähden yleisluokituksen (Excellent) akateemisesti tunnetussa QS-luokitusjärjestelmässä, ja lisäksi 5 Stars for Excellence on ansaittu kolmessa tärkeässä kategoriassa: Työllistettävyys, Opetus ja Verkko-oppiminen.

    • Antwerp, Belgia

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    • Rotterdam, Alankomaat
    • Bilbao, Espanja
    • + 5 more

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    Kutsumme tulevaisuuden kaupunkiajattelijoita, jotka ovat uteliaita ja kiinnostuneita siitä, miten voimme elvyttää jälkiteollisia kaupunkeja! Tämä jännittävä ja ainutlaatuinen maisteriohjelma haluaa luoda koulutuskokemuksen, joka tunnistaa ja vastaa kriittisesti kaupunkien kysymyksiin post-teollisen siirtymän eri muodoissa ja vaiheissa ja kouluttaa seuraavan sukupolven asiantuntijoita, joilla on 21. vuosisadan taidot ja tiedot, joita tarvitaan vastaamaan kaupunkien haasteisiin ja mahdollisuuksiin siirtymävaiheessa ja monimuotoisissa yhteiskunnissa. Se on ihanteellinen ohjelma kaupungin suunnitteluun, suunnitteluun, johtamiseen tai arviointiin osallistuville ammattilaisille, jotka haluavat liittyä elinvoimaiseen osaamis- ja innovaatioyhteisöön, joka on sitoutunut kestävämpien kaupunkien tulevaisuuksien uudelleenarviointiin. RePIC edistää muuttuvia opetus-, tutkimus- ja oppimismuotoja - vastaamalla jälkiteollisten kaupunkien erityisiin haasteisiin ja ominaisuuksiin.

    • Leuven, Belgia

    Täysaikainen

    10 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Innostavatko datatiede ja tekoäly - ja niiden yhä tärkeämpi rooli liiketoiminnassa - sinua? Ja oletko valmis siirtymään johtotehtäviin? Silloin tämä Business Analytics and AI -erikoistumiskoulutus on sinua varten. Se antaa sinulle taidot ja ajattelutavan, joita tarvitset tullaksesi erittäin halutuksi, datan avulla toimivaksi johtajaksi, joka on valmis hyppäämään urasi seuraavaan vaiheeseen ja nopeuttamaan matkaasi huipulle. Saat syvällistä tietoa data-analytiikasta ja datatieteestä - ja näet, miten ne tuovat lisäarvoa laajemmassa liiketoimintakontekstissa. Laajenna tietämystäsi keskeisistä johtamistaidoista ja liiketoimintastrategiasta ja saat samalla ensikäden näkemyksen ajankohtaisista suuntauksista, jotka muokkaavat tiedonlouhinnan ja liiketoimintatiedustelun tulevaisuutta.

    • Brussels, Belgia

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä vuoden aikana järjestettävä 60 opintopisteen pääosin erikoistumaton maisteriohjelma mahdollistaa kandidaatintutkinnon jatkona opiskelijoille mahdollisuuden kehittää osaamistaan erilaisissa kaupallisiin tieteisiin liittyvissä aineissa.

    • Brussels, Belgia

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Advanced Master in Financial Markets on suunniteltu auttamaan sinua kehittämään tietämystä ja täysin uusia taitoja: vahva ymmärrys markkinakäytännöistä, rahoitustekniikoista, riskienhallinnasta ja uudesta sääntely-ympäristöstä, joka on välttämätöntä parhaiden työpaikkojen saamiseksi ja nopeuttamiseksi. urakehitys.

    • Brussels, Belgia

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Osallistu tälle nopeasti kehittyvälle alalle ja keskity soluprosessien, biologisten molekyylien ja niiden vuorovaikutusten ymmärtämiseen. Valitse seuraavista: Biotekniikka maailmanlaajuiselle terveydelle tai maatalous- ja kasvibiotekniikka. Tämän korkean tason tieteellisen ohjelman ovat kehittäneet erinomaiset, monialaiset tiederyhmät. Johtavia tutkijoita, jotka korostavat ongelmanratkaisukykysi vahvistamista.

    • Rennes, Ranska
    • Granada, Espanja
    • + 5 more

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Espanja, Ranskan kieli

    Europubhealth+ -ohjelma on Erasmus Mundus Joint Master Degree -tutkinto, jonka Euroopan komissio on tunnustanut Master of Excellence -ohjelmaksi vuodesta 2006 lähtien. Seitsemän tunnettua eurooppalaista yliopistoa tekee yhteistyötä Europubhealth+ -maisterikurssin toteuttamiseksi. Ohjelmassa on nyt eloisa kansainvälinen kansanterveysalan ammattilaisten ja tutkijoiden verkosto sekä yli 435 tutkinnon suorittanutta 86 eri kansallisuudesta.

    • Ghent, Belgia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Advanced Master of Science in Sustainable Food Packaging yhdistää kolme alaa (kestävä kehitys, ruoka ja pakkaaminen) ja valmistaa opiskelijoita suunnittelemaan ja/tai optimoimaan elintarvikepakkausjärjestelmän tietoisella ja kriittisellä resurssien ja tuotantomenetelmien valinnalla. samalla kun otetaan huomioon yritys- tai organisaatiokulttuuri, sen missio ja visio sekä laaja sosioekonominen konteksti.

    • Antwerp, Belgia

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Oletko intohimoinen tekemään uraa henkilöstöhallinnon ja organisaatiokehityksen alalla? Ohjelmamme toivottaa lämpimästi tervetulleiksi osallistujat eri puolilta maailmaa, joista jokainen tuo mukanaan ainutlaatuisia näkökulmia ja taustoja, mutta kaikilla on yhteinen tavoite: ihmisten ja organisaatioiden välisen kuilun umpeen kurominen. Tämä maisteriohjelma on ponnahduslauta urasi muutokseen, olitpa sitten vasta-alkaja henkilöstöhallinnossa tai sinulla on aiempaa työkokemusta.

    • Antwerp, Belgia
    • Online

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Valtiotieteen maisteri tarjoaa opiskelijoille erityistä, syvällistä tietoa päätöksenteosta politiikassa. Tutkimme poliittista päätöksentekoa kansalaisen, poliitikon, politiikan ammattilaisen ja instituutioiden näkökulmasta paikallisen, kansallisen, eurooppalaisen ja kansainvälisen politiikan tapauksia hyödyntäen.

    • Ottignies-Louvain-la-Neuve, Belgia

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Master in Economics - Professional Focus - ECON2MS/G (Finalité spécialisée) on korkealaatuinen ohjelma, joka on suunniteltu tarjoamaan koulutusta korkean tason ammatillisen uran saavuttamiseksi integroimalla suuri joukko taloustieteen aineita. Se tarjoaa tarvittavat taidot ja työkalut tulla "ongelmanratkaisijaksi" ymmärtämällä taloudellisen analyysin ja sen sovellukset tosielämän tilanteissa.

    • Espoo, Suomi
    • Bordeaux, Ranska
    • + 4 more

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Maailman ja EU: n väestön kasvaessa hyvinvoinnin ja hyvinvoinnin myötä myös kulutus henkeä kohti kasvaa. Erityisesti EU: ssa kulutus on ylittänyt tuotannon erityisesti monimutkaisempien, resursseja kuluttavien tekniikoiden ja tuotteiden osalta, joista on tullut osa jokapäiväistä elämää. Tämän seurauksena kierrätyksen ja kiertotalouden merkitys kasvaa edelleen, jotta voimme monipuolistaa toimituslähteitämme ja vastata tarpeisiimme. AMIS on innovaatioiden ja kestävän kehityksen kehittyneiden materiaalien maisteriohjelma. Ohjelman ensisijainen tavoite on antaa opiskelijoille ymmärrys raaka -aineiden koko arvoketjusta ja ajattelutapa innovaatioon ja yrittäjyyteen, jotka keskittyvät kestävyyteen.

    • Ghent, Belgia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Master of Science in Maritime Science on yliopistojen välinen ohjelma, jonka ovat kehittäneet Gentin yliopisto (UGent) ja Vrije Universities Brussel (VUB).

    • Freiberg, Saksa
    • Ghent, Belgia
    • + 5 more

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kestävä kehitys on enemmän kuin pelkkä muotisana. Raaka-aineet ovat yksi nopeimmin ehtyvistä resursseista maapallolla. Monien näiden materiaalien vakaa ja kestävä tarjonta on elintärkeää hiilestä irtautuvalle yhteiskunnalle, uusiutuvan energian infrastruktuurille, sähköiselle liikkuvuudelle sekä kulutustuotteille ja elektroniikalle. Vanhentunut make-take-use-dispose -malli ei enää päde rajallisten resurssien maailmassa. Tähän haasteeseen vastaamiseksi kolme johtavaa eurooppalaista yliopistoa kehitti yhteistyössä uuden Erasmus- ja maisteriohjelman – kestävän ja innovatiivisen luonnonvarojen hallinnan kansainvälisen maisteriohjelman (SINReM).