Maisteriohjelma Bioinformatiikkassa Italiassa

Selaa Maisteriohjelmia Bioinformatiikkassa Italiassa 2018/2019

Bioinformatiikka

Jotta saavutetaan menestyksekkäästi Masters tutkinnon, sinun täytyy saada hyvitysten määrän ajamalla yksittäisiä moduuleja. Useimmat opetti Masters on useita keskeisiä moduuleja, jotka sinun täytyy ottaa ja antaa saadakseen tutkinnon. Arviointi tutkimuksen Masters on lähes aina kokonaan yhden väitöskirjan moduulin tai hankkeen.

Bioinformatiikan käsittelee soveltamisesta tietokoneen lähestymistapoja järkeä biologisten järjestelmien. Siitä on tullut keskeinen painopiste teollisuuden, erityisesti postgenomista ikä.

Italia, virallisesti Italian tasavalta, on yhtenäinen parlamentaarinen tasavalta Euroopan unionissa, joka sijaitsee Etelä-Euroopassa. Pohjoiseen, se rajojen Ranska, Sveitsi, Itävalta ja Slovenia sekä Alpeille.

Parhaat Maisteriohjelmat Bioinformatiikkassa Italiassa 2018/2019

Näytä lisää

Bioinformatiikan maisteri

University of Bologna
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 2 vuotta October 2018 Italia Bologna

Bioinformatiikan toisen asteen koulutusohjelma tarjoaa tarkoituksenmukaista koulutusta ja kokemusta biologian, biotekniikan ja lääketieteen aloilta, jotka sekä tutkimuksessa että sovelluksessa edellyttävät biolääketieteellisistä tietokannoista saatua tietoa ja olemassa olevien sovellusten soveltamista tai uusien menetelmien suunnittelua sekvenssianalyysiin. [+]

Bioinformatiikan toisen asteen koulutusohjelma tarjoaa tarkoituksenmukaista koulutusta ja kokemusta biologian, biotekniikan ja lääketieteen aloilta, jotka sekä tutkimuksessa että sovelluksessa edellyttävät biolääketieteellisistä tietokannoista saatua tietoa ja olemassa olevien sovellusten soveltamista tai uusien menetelmien suunnittelua sekvenssianalyysiin.

Nykyään biolääketieteellisen ja biologisen tutkimuksen eteneminen vaatii tieteidenvälistä ammattitaitoa, joka kykenee paitsi keräämään tietoja olemassa olevista tietokannoista, mutta myös myötävaikuttamaan uusiin ja parempaan kehitykseen, jotta voidaan suojata ja luovuttaa ainutlaatuinen molekyylitietomme sekä omille että muille.... [-]