Filter
Maisterin tutkinnot
Kiina

Selaa Maisteriohjelmia Biotieteetssa Kiinassa 2019

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Biologian ja biotieteiden opinnoissa voivat opiskelijat joko keskittyä johonkin tiettyyn luonnontieteen haaraan tai ongelmakohtaan tai vaihtoehtoisesti perehtyä siihen, miten eri luonnontieteen osa-alueet vaikuttavat toisiinsa. Tällaisia yhdistelmiä ovat esimerkiksi ihmisen terveys ja ympäristö tai biologia ja geologia.

Kiina, virallisesti People 's Republic of China, on suvereeni valtio sijaitsee Itä-Aasiassa. Se on maailman 's väkirikkain maa, jonka väkiluku on yli 1,35 miljardia.

Parhaat Maisteriohjelmat Biotieteetssa Kiinassa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Biotieteet, Kiina

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Tämä tutkimus-päällikön ohjelma edistää kattavaa tietoa tärkeistä menetelmistä molekyyliprosessien tutkimiselle molekyylitasolla. 西交利物浦大学 tarjoaa kehittyneitä englantilai ... [+]

Master of Molecular Biology (tutkimus)yleiskatsaus

Tämä tutkimus-päällikön ohjelma edistää kattavaa tietoa tärkeistä menetelmistä molekyyliprosessien tutkimiselle molekyylitasolla. 西交利物浦大学 tarjoaa kehittyneitä englantilaisia etuja, ainutlaatuisia kansainvälisiä ominaisuuksia ja huipputeknisiä tutkimuslaitoksia.

Tämä jatko-ohjelma kattaa bioteknologiaan liittyvät aiheet, kuten molekyylibiologia, proteiinien biokemia, uuden lääkekehityksen, genomitutkimuksen, genomitutkimuksen, transkriptoomien, proteomiikan, bioimaginaation, bioinformatiikan (esim. Laajamittaisen biologian) Tietojen hankinta ja tilastollinen analyysi). Hankkeessa painotetaan myös opiskelijoiden projektinhallintataitojen kehittämistä. Edellä mainittujen opetuskurssien suorittamisen jälkeen ohjelma keskittyy syvällisiin tutkimushankkeisiin ja ammattilehtiin. Tämä ohjelma suunnittelee yksilöllisen oppimisohjelman opiskelijoille ja ottaa huomioon opiskelijan henkilökohtaisen taustan ja uran odotukset. Opiskelijat, jotka suorittavat tämän ohjelman, saavat tutkintotutkinnon Liverpoolin yliopistosta.... [-]

Kiina Suzhou
Syyskuu 2019
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi