Maisteriohjelma Biotieteetssa Norjassa

Selaa Maisteriohjelmia Biotieteetssa Norjassa 2019

Biotieteet

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Biologia ja biotieteet on luonnontieteiden se osa-alue, jolla tutkitaan erilaisten kemiallisten, fyysisten ja maantieteellisten prosessien vaikutusta elävien organismien toimintaan ja vuorovaikutukseen maapallolla. Koulutusohjelmassa voidaan opiskella muun muassa ekologiaa, fysiologiaa ja evoluutiota.

Norja, virallisesti Norjan kuningaskunnan, on Scandinavian yhtenäinen perustuslaillinen monarkia, jonka alueella käsittää läntisen osan Skandinavian niemimaa, Jan Mayen, arktisessa saaristossa Huippuvuorilla ja subantarctic Bouvet Island. Korkea-asteen koulutus Norjassa tarjoavat erilaisia ​​seitsemän yliopistoa.

Parhaat Maisteriohjelmat Biotieteetssa Norjassa 2019

Näytä lisää

Akateemisen elintarviketuotannon päällikkö - Turvallisuus ja laatu (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2019 Norja As

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalostukseen ja jakeluun kuluttajille laadun ja turvallisuuden osalta. [+]

AQFood keskittyy vesiviljelytuotteiden tuotantoon koko tuotantoketjussa ja elintarvikeketjussa, joka yhdistää alkutuotannon, vesiviljelyn ja luonnonvaraisen saaliin jalostukseen ja jakeluun kuluttajille laadun ja turvallisuuden osalta.

Mitä voit käyttää tätä pätevyyttä varten?Maailman vesivarojen kasvava kysyntä vaatii erittäin päteviä hakijoita koko elintarvikeketjussa. Kasvava vesieliöteollisuus on entistä yhtenäisempi, joten yksittäiset yritykset kattavat useita osia koko arvoketjusta.Mitä opit?

Ohjelma antaa sinulle kokonaisvaltaisen käsityksen vesieliöiden tuotannosta. Opit koko vesikemian arvoketjusta, kalastuksesta ja vesiviljelystä koko käsittelyn, jakelun ajan, kunnes tuote saavuttaa kuluttajan. Ohjelma keskittyy turvallisuuteen ja laatuun merestä pöydälle.... [-]