MASTERSTUDIES

Selaa 3 Suosituinta Maisteria Bosnia ja Hertsegovinassa 2020

Maisterin tutkinto on jatkotutkintojen jälkeen myönnettävä tutkinto, jonka avulla opiskelijat joko kartuttavat tietyn alan osaamistaan tai hankkivat parempia valmiuksia urallaan etenemiseen. Suurin osa maisterin tutkinnoista suoritetaan valtion yliopistoissa tai muissa julkisrahoitteisissa yliopistoissa.

Master, joka kestää yhden kahden vuoden koulunkäynti saada, voi auttaa oppilaita ammattitaidon parantamiseen ja saada tietoa valitsemaansa alaa. Tämä parannus ja taitoja voi johtaa erittäin ammattitaitoista uransa mahdollisuuksia etenemiseen.

 

Bosnia ja Hertsegovina on eurooppalainen maa, joka sijaitsee Balkanin niemimaalla. Bosnia ja Hertsegovina on pitkät perinteet menestystä tieteen, taiteen, kirjallisuuden, teknologia jne.

Aloita tänään Parhaat Maisterin tutkinnot Bosnia ja Hertsegovinassa 2020

Tulokset Filter

MSc sähkö- ja elektroniikka

International University Of Sarajevo IUS
MSc
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Sähkö- ja elektroniikka-ohjelma tarjoaa maisteri aloilla sähköenergian ja sähköjärjestelmiä sekä elektroniikan ja sulautettujen järjestelmien.

Lue lisää

Master genetiikan ja biotekniikka

International University Of Sarajevo IUS
Maisteri
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Genetiikka ja biotekniikka on yksi nopeimmin kasvavista tieteenalojen ja on kasvava tarve geneetikot bioengineers muotoinen nykyajan insinöörin standardeja. Pyrimme kouluttama ...

Lue lisää

Kansainvälisten asioiden maisteri

International University Of Sarajevo IUS
Maisteri
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Jatko-opinnoissa, painopiste IR ohjelma on rauhan ja konfliktien tutkimukset ja kansainvälisen turvallisuuden.

Lue lisää