Maisteriohjelma Digitaalinen taidessa Meksikossa

Selaa Maisteriohjelmia Digitaalinen taidessa Meksikossa 2017/2018

Digitaalinen taide

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

Tietokonetaide eli digitaalitaide (computer arts) on loistava alavaihtoehto niille, jotka haluavat päästä käyttämään taiteellista lahjakkuuttaan, mutta jotka myös haluavat menestyä urallaan. Kursseilla opiskelijat oppivat käyttämään uutta teknologiaa ja hiomaan kädenjälkeään viimeistellyn ammattimaiseksi, jolloin omia tuotoksia voi tarjota tietokonepeleihin, elokuviin, mainoksiin jne.

Meksiko on yksi suosituimmista turistikohteista maista planeetalla. Maassa on sekä trooppiset ja lauhkean vyöhykkeen antaa opiskelijoille paras aika täällä. Jos haluat opiskella oman kurssin National autonominen yliopisto Meksikossa, se on loistava elämä paljon viihdettä maasta.

Parhaat Maisteriohjelmat Digitaalinen taidessa Meksikossa 2017/2018

Näytä lisää

Suunnittelu Ja Hallinta Web-sivustot

ICONOS (Research Institute for Communication and Culture)
Opetus kampuksella Osa-aikainen July 2018 Meksiko Mexico City

ICONOS (Research Institute viestintä-ja kulttuuriosasto) tarjoaa erikoisuus suunnittelu ja hallinta Web-sivustot, jotta kouluttaa asiantuntijoita tietojenkäsittelyn painottuvassa verkossa. Ammatillinen vastaaja, joka voidaan sijoittaa mihin tahansa ammattilainen, joka tarvitsee käsitellä tietojasi. [+]

-Ohjelman esittely

Contemporary yhteiskunta tarjoaa uusia skenaarioita kohdata maailmankaikkeuden kanssa tiedon, että maailma Web, joka avaa monia mahdollisuuksia uusiin ja monipuolinen pääsyä sisältöön. Hän on kutsunut tämän ajan, kuten tietoyhteiskunnan, joiden ominaisuudet ovat läheisesti käsittelyä, varastointia, levittäminen ja tiedonsaanti kehitetty ympäristössämme.

Tämä tilanne on synnyttänyt tarpeen asiantuntemusta aloilla, jotka liittyvät tietotekniikan, mukaan lukien suunnittelija hoitava näkyviä tietoja etuoikeutetussa maailmassa www. Ammatillinen kenttä on yksi vaati tänään ja joka kehittyy nopeammin alalla digitaalitekniikkaan. Pyytäminen siitä, ammatillinen profiili, joka hallitsee käyttöliittymän suunnittelu ja ohjelmointi sivustot. ... [-]


Animaation Ja Vuorovaikutteisuuden Action Script

ICONOS (Research Institute for Communication and Culture)
Opetus kampuksella Osa-aikainen July 2018 Meksiko Mexico City

ICONOS (Research Institute viestintä-ja kulttuuriosaston), kehittää erikoisalaa Animaatio ja vuorovaikutteisuus kanssa Action Script, jonka tavoitteena on valmistella tämän alan asiantuntijoiden työn kasvussa kehittyvillä. [+]

-Ohjelman esittely

Contemporary yhteiskunta on ominaista Digitaalitekniikan kehitys, jotka tarjoavat nykyisin rakennus työkaluja helppo käyttää, koska ne ovat hyvin intuitiivinen.

Tämä on voitu kehittää digitaalisten tuotteiden houkutteleva, mutta ei aina riittävästi tietoa siitä, mitä on luotu. On toivottavaa, että kokenut ammattilainen digitaalisessa alalla, joka hallitsee perusteet suunnittelun ja uuden median ohjelmia, myös interaktiivinen ratkaistava 2D animaatio ja olio-ohjelmointi.

Tästä syystä ICONOS (Research Institute viestintä-ja kulttuuriosaston), kehittää erikoisalaa Animaatio ja vuorovaikutteisuus kanssa Action Script, jonka tavoitteena on valmistella tämän alan asiantuntijoiden työn kasvussa kehittyvillä. ... [-]