Filter
Maisterin tutkinnot

Täältä löydät 2 Maisteriohjelmaa Ekosysteemitssa

Master-tutkinto tyypillisesti seuraa kandidaatin tutkinnon suorittamisen. Master-ohjelman avulla opiskelija voi edelleen ymmärtää aiheen käsillä. Monissa tapauksissa päällikkö sallii tutkinnon harjoittaa enemmän tuottoisa uran kuin kandidaatin tutkinnon yksin.

Mikä on ekosysteemien päällikkö? Nämä tutkinto-ohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden kehittää biologisen ekosysteemin syvällistä ymmärrystä. Suoritettaessa master-tutkintoa ekosysteemeissä opiskelija tutkii elämää solutasolla, kasvien ja eläinten vuorovaikutusta sekä kuinka jokainen luonnollisen ekosysteemin osa pyrkii ylläpitämään tasapainoa. Opiskelijat voivat myös ymmärtää, miten ihmiset voivat välttää herkkää tasapainoa ekosysteemeissä. Opiskelijat voivat erikoistua ekologisen tieteen aloihin, kuten maatalouteen, maailman erityisiin alueisiin, ekosysteemityyppeihin ja muuhun.

Ekosysteemien päällikön päälliköt kehittävät ainutlaatuisen suhteensa luonnolliseen maailmaan, jonka avulla he voivat yhdistää luontoon ja arvostaa sitä. Tämä yhteys voi auttaa valmistuneita paitsi heidän urallaan myös heidän arjessaan. Opiskelijat myös kehittävät erinomaista tutkimustyötä ja pystyvät järjestämään monimutkaisia ​​tietoja tehokkaasti.

Tarkka hinta saada Master in Ecosystems voi vaihdella laajasti riippuen koulussa. Opiskelijan tulee harkita laitoksen sijaintia, lukukausimaksuja ja muita maksuja rahoituksen suunnittelussa.

Saatuaan Master in Ecosystems, valmistuneet ovat runsaasti uran vaihtoehtoja. Opiskelijat, jotka nauttivat ohjelman tutkimuksen näkökulmasta, voivat jatkaa ympäristötutkijoita, jotka työskentelevät alalla ymmärtämään ekosysteemejä. Muut tutkinnon suorittajat voivat halutessaan tulla konsultteiksi ympäristöalan voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Nämä konsultit varmistavat, että ekosysteemejä suojellaan ihmisten häiriöiltä. Lisäksi tutkinnon suorittajat voivat jatkaa hallinnoimaan tiimejä valtion virastoissa, joiden tehtävänä on suojella ympäristöä.

Ekosysteemit ovat kaikkialla, samoin kuin maisteriohjelmat niiden tutkimiseen. Mahdolliset opiskelijat voivat valita ohjelmia paikallisyhteisöissään tai jopa muissa maissa. Online-vaihtoehtoja on myös. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Ekosysteemit

University of L'Aquila

Master of Science Environmental Biology and Management ekosysteemien ... [+]

taso

Maisterintutkinto

Elinikä

2 vuotta

istuin

L'Aquila

pääsytyyppi

Vapaa pääsy arviointi henkilökohtainen valmistautuminen

kansainvälistyminen

Oppimäärän kansainvälisten

kieli

Italian (Englanti joillekin kursseja, jos he ovat kirjoilla ulkomaalaisten opiskelijoiden)

Toimitustapa

tavanomainen

sidoksissa yliopistojen Université Claude Bernard Lyon 1 (Ranska) [-]
Italia L'Aquila
October 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Université Du Québec En Outaouais UQO

Metsäekosysteemin hallinnan erikoistuneet työntekijät osallistuvat eri tyyppisten ongelmien määrittelyyn, hallintaan ja ratkaisemiseen kestävän metsänkehityksen edistämis ... [+]

Metsäekosysteemin hallinnan erikoistuneet työntekijät osallistuvat eri tyyppisten ongelmien määrittelyyn, hallintaan ja ratkaisemiseen kestävän metsänkehityksen edistämiseksi.

Ne tarjoavat kestävää ekosysteemien hallintaa ja metsäsuunnittelua ottaen huomioon periaatteissaan ja johtamiskäytännöissään useiden käyttäjien tarpeet, sidosryhmävaatimukset, maankäyttötavoitteet ja metsäekosysteemien suojelun. .

Tästä näkökulmasta tämä monialainen maisterin tutkinto on suunnattu ehdokkaille, jotka haluavat tulla metsäekosysteemien kestävän hoidon erikoistuneisiin ammattilaisiin. Aktiivisten opetusmenetelmien avulla, jotka yhdistävät ekologisen, taloudellisen ja sosiologisen ulottuvuuden, opiskelijat kehittävät taitojaan monimutkaisten ongelmien määrittelyssä, hallitsemisessa ja ratkaisemisessa.... [-]

Kanada Saint-Jérôme
September 2019
Full-time
30 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi