Maisteriohjelmat Elämäntaidotssa

Täältä löydät Maisteriohjelmaa Elämäntaidotssa

Maisterin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tietyn ammatillisen erikoisalan jatko-opinnot ja osoittaneet hallitsevansa kyseisen alan peruskysymykset erinomaisesti.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin - Vertaa maisterin tutkintoa Elämäntaidotssa 2018

Näytä lisää

Varhaiskasvatuksen Maisterin Tutkinto: Väliinterventio (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Espanja Palma de Mallorca

Päällikön tehtävänä on tarjota ammattitaitoista ja monitieteistä jatkokoulutusta, joka ammattitaitoisesti voi osallistua ohjelmia ja palveluita alle kuuden vuoden ikäisiin lapsiin. [+]

Mikä on?

Päällikön tehtävänä on tarjota ammattitaitoista ja monitieteistä jatkokoulutusta, joka ammattitaitoisesti voi osallistua ohjelmia ja palveluita alle kuuden vuoden ikäisiin lapsiin.

Sosiaaliset muutokset (monikulttuurisuus, uudet perherakenteet ...) ja nykyiset tieteelliset edistysaskeleet (neurotieteet, liitetiedostomuodot, systemaattinen näkökulma ...) edellyttävät uusia kehitysyhteistyötapoja ja -toimenpiteitä ensimmäisinä elämänvuoroina.

Varhaiskasvatuksen toiminta on avainasemassa tulevalle kehitykselle, ja on tarpeen sisällyttää edistämis- ja tukipalveluja, edistää ehkäisyohjelmia ja riskialttiiden tilanteiden havaitsemista.

Varhaisen lapsuuden teorian ja tutkimuksen on osaltaan edistettävä yhteisön politiikkojen ja käytäntöjen kehittämistä sekä aloitteiden seurantaa ja arviointia sekä varhaiskasvatuksesta vastaavan henkilön koulutusta.... [-]