Maisteriohjelmat Elämäntaidotssa

Täältä löydät 2 Maisteriohjelmaa Elämäntaidotssa

Master-tutkinto auttaa opiskelijoita rakentamaan taitojaan varustelemalla niitä tekniikoilla ja lisätiedolla. Ohjelmat kestävät tyypillisesti 1-2 vuotta. Tämä koulutus voi tehdä tutkinnon monipuolisemmaksi, joustavammaksi ja markkinoitavaksi ammattimaailmassa.

Mikä on elämän taitojen Master? Tämä tutkinto tarjoaa erityisopetuksen opettajille, jotta he voivat paremmin palvella nuoria opiskelijoita. Se sisältää lapsuuden kehityksen perusteet ja koulutuksen, joka auttaa apua tarvitsevan opiskelijan tunnistamisessa, diagnosoinnissa ja puuttumisessa. Ohjelmaan osallistujat saavat enemmän ymmärrystä kuin omaa opetustaitoaan luokkahuoneessa. Tämän tutkintoa hakevat opiskelijat voivat erikoistua fyysisen tai henkisen vamman kärsivien elämäntaitojen eri osa-alueisiin ja oppia erilaisten ihmisten palvelemiseen.

Master in Life Skills auttaa opiskelijoita oppimaan opettamaan lapsia kehittämään ongelmanratkaisu-, analyyttisiä ja viestintätaitoja. Tämä voi sisältää kuinka rutiini, miten kommunikoida tehokkaasti tai miten harjoitella kärsivällisyyttä, joita kaikkia voidaan soveltaa päivittäiseen elämään. Opiskelijat oppivat tunnistamaan yksilöiden haasteet ja kehittämään strategioita niiden ratkaisemiseksi.

Master-tutkintojen kustannukset vaihtelevat. Se riippuu lukukausimaksuista ja muista maksuista valituilla laitoksilla. Tulevien opiskelijoiden tulisi tutkia eri yliopistoja löytääkseen tarpeitaan vastaavan ohjelman.

Tämä tutkinto auttaa tutkinnon kehittää taitoja auttaa muita, jotka kamppailevat jokapäiväisessä elämässä. Se sallii myös nykyisten opettajien ja muiden opettajien tehostaa tekniikoita nykyisissä työympäristöissään tai ottaa lisärooleja erityisopetukseen. Valmistunut voi myös tulla elämäntaito valmentaja tai ammattilainen, joka keskittyy osallisuuden kysymyksiin voittoa tavoittelemattomien tai hallituksen organisaatioissa.

Master in Life Skills tarjotaan korkeakouluissa ja yliopistoissa ympäri maailmaa. Mutta niille, jotka haluavat enemmän joustavuutta ja haluavat opiskella etänä, on online-vaihtoehtoja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä lisää

Master in Early Care

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Opetus kampuksella October 2019 Espanja Barcelona Madrid

Mestari varhainhoidossa. Ehkäisy, diagnoosi ja hoito ulottuvat lasten kehityksen perusnäkökohtiin, perheen merkitykseen promoottorina ja tämän kehityksen edistäjänä, patologiatyypeissä ja muutoksissa, jotka voivat esiintyä tämän prosessin aikana, sekä keinoista havaita, diagnosoida ja puuttua asiaan. [+]

Paikat: Barcelona - Madrid

Tunnit: Madrid SD / MXJ Barceona SD

Tutkinto: ISEP: n antama päällikkö varhaiskasvatuksessa

noin

Mestari varhainhoidossa. Ehkäisy, diagnoosi ja hoito ulottuvat lasten kehityksen perusnäkökohtiin, perheen merkitykseen promoottorina ja tämän kehityksen edistäjänä, patologiatyypeissä ja muutoksissa, jotka voivat esiintyä tämän prosessin aikana, sekä keinoista havaita, diagnosoida ja puuttua asiaan.

Ohjelma teprepara havaitsemaan puutteiden ennenaikaiset potentiaaliset riskit sekä suorittamaan alle 6-vuotiaille lapsille tarkoitettuja stimulaatiokäsittelyjä, joilla on kehitysvammaisuus tai jotka kärsivät kärsimyksestä, mahdollisimman suuren fyysisen, henkisen ja sosiaalinen.... [-]


Varhaiskasvatuksen maisterin tutkinto: Väliinterventio (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2019 Espanja Palma

Päällikön tehtävänä on tarjota ammattitaitoista ja monitieteistä jatkokoulutusta, joka ammattitaitoisesti voi osallistua ohjelmia ja palveluita alle kuuden vuoden ikäisiin lapsiin. [+]

Mikä on?

Päällikön tehtävänä on tarjota ammattitaitoista ja monitieteistä jatkokoulutusta, joka ammattitaitoisesti voi osallistua ohjelmia ja palveluita alle kuuden vuoden ikäisiin lapsiin.

Sosiaaliset muutokset (monikulttuurisuus, uudet perherakenteet ...) ja nykyiset tieteelliset edistysaskeleet (neurotieteet, liitetiedostomuodot, systemaattinen näkökulma ...) edellyttävät uusia kehitysyhteistyötapoja ja -toimenpiteitä ensimmäisinä elämänvuoroina.

Varhaiskasvatuksen toiminta on avainasemassa tulevalle kehitykselle, ja on tarpeen sisällyttää edistämis- ja tukipalveluja, edistää ehkäisyohjelmia ja riskialttiiden tilanteiden havaitsemista.

Varhaisen lapsuuden teorian ja tutkimuksen on osaltaan edistettävä yhteisön politiikkojen ja käytäntöjen kehittämistä sekä aloitteiden seurantaa ja arviointia sekä varhaiskasvatuksesta vastaavan henkilön koulutusta.... [-]