Löydä 16 maisterin tutkintoa Elintarvike- ja juomateollisuusssa Osa-aikainen Maisterin tutkinto
Maisteriohjelmat on akateeminen tutkinto henkilöille, jotka onnistuneesti ilmaisemaan korkeampaa osaamista. On olemassa kaksi päätyyppiä Masters - opetti ja tutkimukseen.
Maisteri Elintarvike- ja juomateollisuusssa Osa-aikainen
16 tulosta kohteessa Elintarvike- ja juomateollisuus Filter
Master of Science in International Wine Management
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Keskeinen toimija vilkkaalla kansainvälisellä viinikentällä Hongkong tarjoaa ainutlaatuisen sijainnin kaikille, jotka haluavat olla osa tätä dynaamista kasvualustaa. Yhdistett ...
Master in ruoka ja juoma hallinta
Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo Sant Pol
Master in Ruoka ja juoma Management, jonka EUHT StPOL ja Erikoistunut tutkinto Ruoka & Juoma Management kanssa yliopiston Gerona Foundation: innovaatio ja koulutus
Virallinen maisterin tutkinto hotellien johtamisesta ja restauroinnista
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Master of Hotel Management and Restoration, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ja johtajia johtamaan globaaleja yrityshankkeita vieraanvaraisuuden hallintaan, vaik ...
Hygieniainsinöörin ja muotoilun maisteri
Северо-Кавказский федеральный университет
Ohjelma on kehitetty eurooppalaisen ja Venäjän lainsäädännön mukaisesti tuotannon hygienian ja turvallisuuden alalla yhteistyössä ulkomaisten kumppaneiden kanssa. Tieteenalat ...
Elintarviketeollisuuden tekniikan maisteri
University of Parma
Master in Science in Plant Engineering ja elintarviketeollisuuden koneet on tarkoitettu erityisiin tavoitteisiin:
Master gastronomian ja kulinaarisia hallinta
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo.
Master Viinimatkailualan Innovaatioissa (WINTOUR)
University of Bordeaux
Tämä kansainvälinen maisteriohjelma tarjoaa todella integroidun opinto-ohjelman, joka hyödyntää kolmen yliopiston ja Euroopan alueen matkailu- ja enologiaosaamista.
Master in Food
Rome Business School
Rome Business School elintarvike
Kansainvälisen ruoan maisteri
ESCP Business School
Ohjelma on kaikille avoin kaikille F: lle
Mestari fysiologisessa
Université Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
P²food on 2-vuotinen, kurssipohjainen, kokopäiväinen kansainvälinen tutkija, joka keskittyy Burgundin yliopiston - Franche-Comtén ja AgroSup Dijonin - tarjoamiin fysiologisiin ...
Tuotemerkin suunnittelu ja johtaminen: Ruoka, viini ja matkailu
IED – Istituto Europeo di Design Florence
Branding-tekniikoista palveluiden suunnitteluun, tuotemerkin suunnittelun ja hallinnon maisterikurssin tavoite: ruoka, viini ja matkailu on auttaa opiskelijoita ja nuoria amma ...
Master in Hotel Management ja Catering
Ostelea Morocco
Executive Master Program in Management Hotelli- ja ravintola-alan kehitettiin yhteistyössä operatiivisten ja institutionaalisten alan toimijoita, jotta vastaus ongelmiin sidot ...
Taloustieteen maisterin tutkinto: Elintarvikejärjestelmän hallinta
University of Bologna
Elintarvikejärjestelmän hallinta (FoodSys) on 2-vuotinen toisen syklin tutkinto-ohjelma, joka on täysin englannin kielen taito, joka on suunniteltu monitieteisesti ja kansainv ...
Master in Fermented Beverages
Universitat Rovira i Virgili
The overall objective of this master's degree is to train students to become researchers and professionals in the field of fermented beverages, especially wine, sparkling wine ...
Päällikkö kulinaarisissa taiteissa ja keittiönhallinnassa
Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo Sant Pol
EUHT StPOL: n ja "Geronan yliopistosäätiön innovaatiokoulutus" (pätevyys, jonka ovat tunnustaneet molemmat toimielimet ja hotelli-